Fotbalul din muzica populara

In ciuda tuturor zvonurilor pe care le-ati auzit, SUA nu este tara tuturor posibilitatilor. Cei care spun asta mai mult ca sigur nu au auzit de Romania. Cum asa? Simplu. In SUA nu o sa vedeti niciodata o emisiune sportiva pe un post de muzica. Orice fel de muzica, chiar nu are importanta. Oricat de multe pile ar avea un umflat, acesta nu ar putea niciodata sa convinga o televiziune sa-i tina o emisiune care nu are nici un fel de legatura cu ceea ce prezinta ea pe piata.

La ce ma refer? La emisiunea “Fanatik Show” care mai nou este difuzata pe Etno TV. Da, ati citit bine. PE ETNO TV! Ce legatura are fotbalul cu muzica populara? Niciuna din cate stiu eu. Poate ma insel. Dar asta este tara in care traim. Tara in care toata lumea stie absolut orice despre… orice. Stiti voi, romanii sunt buni la fotbal, politica, muzica, educatie, mancare, gatit, sofat, etc. Romanii sunt buni la toate! Asa ca ce e de facut? Haideti sa facem emisiuni despre fotbal si pe Taraf TV, MyNeLe TV si alte asemenea mizerii. Poate adunam si noi cateva virgule la rating. Poate bagam si o emisiune despre pescuit pe un canal porno. Mai schimbam atmosfera.

Si stiti ce e mai trist? In timp ce toata lumea se concentreaza pe fotbal, un sport care mai mult ne face de ras, sportivii care au cu adevarat nevoie de atentie, publicitate, fonduri, cei care muncesc enorm pentru a aduce rezultate si a pune tara asta pe harta, fix ei sunt ignorati. De ce sa dam bani pentru canotaj, gimnastica, handbal, scrima, tenis de masa, natatie, atletism, judo si alte sporturi la care obtinem rezultate la nivel european si mondial? Pai cum adica? Astia chiar obtin rezultate, castiga medalii de aur la campionate europene si mondiale? Saracii… Mor de foame pe degeaba. In tara asta ne inchinam la fotbal. Ne pare rau pentru voi… Sau poate ca nu. Ne concentram prea tare pe ce au de spus Becali si compania…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *