Goana dupa bani si atentie atinge noi culmi

Traim intr-o perioada foarte trista. Traim intr-o lume in care goana dupa bani si atentie sparge orice granita a decentei/bunului simt. La ce ma refer? Parintii unui copil de 13 ani, celebru pe YouTube, au declarat in nenumarate randuri ca nu vor permite niciodata ca intimitatea familiei lor sa devina publica. Si mi se pare absolut normal.

For the past five years, an anonymous mother and father duo in Arnold, Maryland have obsessively documented their three young children for millions of YouTube fans. Last Thursday, one of them died at 13, and no one knows why.

Caleb Logan Brataley isn’t his real name, but it was known across the infinitely expanding YouTube-verse by his millions of fans. Caleb was the centerpiece of “The Brataleys,” a low-budget reality show that’s consisted almost entirely of mundane household moments. gawker.com

Binenteles, declaratiile lor nu au tinut foarte mult. De ce? Pentru ca fiul lor a murit si eu au luat o decizie socanta. Ce au decis? Simplu. Au anuntat ca o sa transmita live pe internet inmormantarea copilului lor:

Amuzant, nu-i asa? Ce e aia intimitate? Mai bine profiti de faima copilului si faci un ban cinstit de pe urma lui. Si ce daca a murit? Viata merge inainte.

Ma intreb ce urmeaza in aceasta societate a noastra? Primul livestream de la o partida de sex intre videobloggeri? Sau poate primul livestream de la o nastere? Primul livestream de la o operatie?

Trist… Lumea asta nu mai tine cont de nimic. Orice este posibil atat timp cat este vorba de bani la mijloc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *