Partea nevazuta a preselectiilor X-Factor

Ieri am primit un mail foarte interesant de la Alexandra, o tanara care a trecut printr-o experienta urata si neasteptata dupa ce a participat la o preselectie X-Factor. Iata povestea ei:

Vineri a fost ultima editie de preselectii X Factor, iar eu nu am aparut! Stiu ca nu am cum sa demonstrez ca am primit 4 de DA pentru ca nu ne-au lasat sa intram cu telefon, cu absolut nimic, nici pe mine, nici pe prietenii care m-au sustinut, dar, probabil pe asta se si bazeaza. Cu toate astea, le multumesc inca o data celor care au fost cu mine pentru ca ei stiu clar ce s-a intamplat acolo. Exista un contract pe care l-am semnat, INTR-UN SINGUR EXEMPLAR( ceea ce nu e corect DELOC), prin care ei isi rezerva dreptul de a face orice…de a difuza sau a nu difuza filmarea ,de a taia din filmare sau adauga orice li se pare lor ca- i favorizeaza sau defavorizeaza, dupa caz, dar eu consider ca aici se incalca grav niste principii morale si anume: dreptatea, corectitudinea, onestitatea, seriozitatea, respectul…

Ca sa intelegeti mai bine, eu iau 4 DE DA, sunt anuntata ca o sa fiu data la TV, ca o sa pot fi votata pentru a merge in Galele Live,iar apoi, nimic din toate acestea nu se intampla! Nu mai sunt sunata si nici difuzata la Tv, in conditiile in care au existat foarte multi difuzati cu NU, cu 2 de Da, persoane care nu aveau legatura cu muzica. Explicatia lor(noroc ca i-am sunat eu de cateva ori)?! S-au facut selectiile de la inceput si eu nu am mai avut loc!
Unde este dreptatea aici? Care au fost criteriile pe baza carora s-a facut selectia? De ce au decis ca eu sa nu fiu difuzata? De ce mi-au stirbit ocazia de a fi votata si trimisa in Galele LIve? Sunt convinsa ca nu sunt singura in postura asta si ca au fost multi si in ceilalti ani, dar NU MI SE PARE DELOC CORECT!

De ce suntem nevoiti sa acceptam tot circul facut de juriu la adresa celor care vin si se fac de ras pe scena?! De ce sunt difuzati toti mascaricii care canta prin baie si apoi vin si lalaie in fata lor, doar pentru a se vedea si ei la Tv? De ce sunt acceptate mamaitele( saracele), care n-au nicio legatura cu muzica, intr-un show de talent, daca inainte de a fi acceptate la preselectia cu juriul, mai trec prin inca 2 preselectii, nevazute la TV? Pentru ei, s-a inventat I UMOR!!!! De ce , daca iei maxim de voturi pozitive nu ai garantia ca vei fi macar difuzat la TV?

De ce daca ai o prestatie foarte buna si esti laudat, ba chiar ti se fac promisiuni, risti sa fii exclus total?! Nu mai zic de trecut mai departe in concurs…De ce trebuie sa primeze mascarada si circul ieftin?! Eu, una , m-am plictisit de toata bataia asta de joc pe care ne-o baga ei pe gat!! Poate a venit vremea sa se ia putina atitudine in ceea ce priveste aceasta minciuna de concurs!

Nu stiu daca o sa se schimbe ceva sau daca o sa se ia vreo masura in privinta a tot ce se intampla in acest show TV, dar sunt foarte dezamagita de acest concurs care minte poporul cu televizorul si nu numai…IL MINTE SI IN FATA!!!

De ce a patit ea asta? Probabil pentru ca lista participantilor poate fi schimbata oricand, in functie de interesul celor care organizeaza concursul. Dupa cum bine stiti, scopul acestui concurs este ratingul. Cu cat ratingul este mai mare, cu atat organizatorii fac mai multi bani.

Care este formatul emisiunii? Jumatate din concurenti sunt talentati, jumatate din concurenti sunt adusi acolo pentru a face circ. Sau cel putin asa ar trebui sa fie. Avand in vedere ca circul are mai mult succes la noi in tara, ghiciti cine o sa aiba prioritate la un astfel de concurs…

x-factor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *