Razboiul,alianta si conserva

A fost odata ca niciodata un razboi … mai bine zis, o tentativa de razboi. Partile implicate ? Un zmeu care credea ca poate sa faca ce vrea pe taramul lui, si trei mai regate care vroiau ceva din tinutul zmeului.

Pentru ca nu puteau sa obtina ce avea zmeul, cele trei regate s-au gandit sa inventeze un motiv . Auzind de o mica rebeliune in regatul zmeului, regatele s-au decis sa-I ajute pe nevinovatii cetateni. Asa ca, s-au intalnit de urgenta si au stabilit planul de atac.

Conform acestui plan, fiecare regat din alianta “Nord-Atlantica” trebuia sa participe cu ceva la actiune. Si asa dragii mosului, ajungem la cel mai prapadit regat din regiune. Acesta, era asa de sarac si plin de hoti, incat armata lui murea de foame.

Alianta ar fi avut nevoie de avioane, insa acest regat avea numai prototipuri care cadeau la maxim cateva minute de la decolare. Le-ar fi putut folosi la misiuni de bombardare, pe post de rachete cu piloti kamikaze, dar asta nu ar fi facut altceva decat sa umileasca alianta.

Nestiind ce sa le ceara, i-au lasat pe prapaditi sa se decida singuri. Si ce credeti ca au hotarat sa trimita ? O CONSERVA. Nu orice fel de conserva ci una fabricata pe vremea cand tata era fecior. O conserva “ultradotata” care va ajunge in “teatrul” de razboi in maxim 30 de zile … asta daca nu cumva se scufunda pe parcurs.

Si la cum se masoara in prapaditul regat, 30 de zile poate sa insemne … hmm … niciodata ?!?
Speram totusi, in cazul in care fregata se scufunda, sa descoperim Atlantida !

6 Responses to “Razboiul,alianta si conserva”
  1. Gerhald March 23, 2011
    • admin March 23, 2011
  2. Mel March 23, 2011
  3. Boogie March 23, 2011
  4. Val33ntyn March 23, 2011
  5. adriank March 23, 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *