RCS-RDS vs. Discovery

Nu vreau sa intru foarte mult in detalii. Varianta scurta:
– Cei de RDS se jura ca nesimtitii de la Discovery au tot marit tarifele si ei nu isi mai permit sa plateasca atatia bani pentru doar 1% din clientii care urmaresc canalele respective. De ce sa plateasca 99& din clienti pentru doar cei 1% interesati de Discovery?
– Cei de la Discovery declara ca nu au cerut mai multi bani. Ei spun ca cei de la RDS nu au mai vrut sa prelungeasca intelegerea.

Desigur, as putea sa-mi dau si eu cu parerea ca restul oamenilor dar nu o sa fac asta. Am, totusi, cateva nelamuriri:

1. Antenele au fost scoase din grila de programe imediat dupa aparitia unui post propriu al celor de la RDS: Digi24. Poveste asemanatoare cu ce se intampla acum cu Discovery: cei de la RDS au declarat ca ii costa prea mult tinerea antenelor in grila de programe.
Coincidenta sau nu?

2. La scurt timp dupa ce RDS a anuntat ca va crea doua programe noi de documentare, cei de la Discovery sunt scosi din grila de programe (si de pe satelit, si de pe analogic).
Coincidenta sau nu?

3. De la 1 ianuarie abonatii RCS-RDS pot sa isi ia la revedere de la Eurosport. Da, si astia au devenit prea scumpi. Ei lasa, doar RCS-RDS ca ofera deja DigiSport1,2 si 3.
Coincidenta sau nu?

4. Se pare ca posturile Discovery nu sunt prea scumpe pentru Romtelecom si UPC. Ba mai mult, cei de la UPC ofera pentru abonatii sai, de la 1 decembrie, TOATE posturile Discovery. Culmea, acestia isi permit sa tina Antenele si Eurosport-ul.

5. Nu m-ar mira ca, pe viitor, postul Taraf sa fie inlocuit cu DigiManele.

7 Responses to “RCS-RDS vs. Discovery”
  1. Marius November 30, 2012
    • angel3110 November 30, 2012
  2. Manuel December 1, 2012
  3. Yamasha December 1, 2012
  4. Adrian December 4, 2012
    • angel3110 December 4, 2012
  5. Adrian December 4, 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published.