Romania,Basescu,Diaconescu

“Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!” (citez dintr-un maestru sacru al ecranului,Mircea Badea).
Vorbele lui Badea,tristul adevar.Traim intr-o tara care ne ocupa tot timpul,ne mananca toti nervii si ne omoara putin cate putin,cu experientele prin care TREBUIE sa trecem zi de zi.
Traim intr-o tara in care un “cetatean” (sa-i zicem asa) poate sa loveasca singurul stalp dintr-o parcare de sute de metrii patrati.(culmea ironiei,mai era si goala)

stilp
Traim intr-o tara care isi bate joc de cei mai reprezentativi oameni ai sai.(gen Florin Piersic care a fost facut securist,necorelarea pensiilor cu salariile pentru academicieni,doctori,soldati,profesori…)

Stiti care este cel mai injurat animal din Romania? Va spun eu: Leul!
In Romania leul se depreciaza intr-o viteza care l-ar lasa in urma si pe Michael Scumacher.Care este raspunsul guvernatorului BNR cu privire la aceasta situatie ?!? Citez:”Ce? Vi se pare mult?!?”

Cu siguranta ca nu mi se pare mult.Mai e ceva pana ajungem la 5 lei pentru un euro.Situatie foarte probabila avind in vedere ca importam tot ce se consuma,BNR-ul nu intervine,investiile scad major (sau chiar dispar),intreprinderile isi inchid portile (isi trimit angajatii in somaj tehnic)si sindicatele au pretentii la salarii (si degeaba le au).

Preturile cresc,datoriile cresc,inflatia creste,leul se devalorizeaza,singurele fabrici care mergeau cat de cat se inchid (constructii,auto) si oamenii isi pierd locurile de munca.
Intre timp politicienii nostrii ce zic ?

9
Nu au ei timp de noi.Criza asta este a populatiei,nu a lor.Ei se cearta pe posturi de secretar de stat,ministrii,functii de director in diferite institutii… Tara asta este ca un banc.Toti cotizam la “Bancprost” si mai trebuie sa platim si dobanda pe langa asta.
Ce putem face ? Haideti cu totii sa ne uitam la 0TV(a se citi ZeroTV) sau si mai bine haideti sa-i reciclam pe Diaconescu si pe toti “alesii” nostrii !!!

4 Responses to “Romania,Basescu,Diaconescu”
  1. Daniel Urda January 13, 2009
  2. ironik January 13, 2009
  3. Gabriel Leonard January 13, 2009
  4. Mihaik93 January 14, 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *