Spammerii seductiei

De ceva vreme sunt asaltat de mesaje promotionale in care anumite carti (de seductie) sunt oferite la un pret special : “Cum sa-i dai chilotii jos”, “Va dori sa o faca cu tine fara sa fii nevoit sa misti un deget”, “O sa se ude numai cand te vede” … (glumesc)

E clar ca “manualele” respective nu se numesc asa dar acolo vor sa ajunga. Asta e minciuna pe care vor s-o promoveze. Tu trebuie sa-i dai bani autorului care se crede un maestru al seductiei si el te invata secrete nestiute de nimeni (in afara de toata lumea desigur).

Cine este acest “maestru al seductiei”? Cel mai probabil este unul ca asta care arata ca foamea si care crede ca poate sa faca bani dupa ce :
1. a “ciordit” niste informatii de pe forumuri de seductie din SUA
2. a dat copy-paste la o carte de seductie din afara

Ce gogosi iti vinde un astfel de “maestru” local? Mai pe scurt, vrea sa-ti spuna ca tu (prea gras, prea slab, prea urat, prea mic, prea inalt, cu prea multe cosuri, fara par, foarte prost) poti sa cuceresti fara prea mari probleme o femeie ca ea:

Ghici ce? Poti sa citesti o mie de carti de seductie, nu ai nici o sansa. De ce? Pentru ca o vrei ! O vrei cum nu ai vrut nimic altceva in viata asta. Daca te-ai apropia de ea ar curge apele de pe tine, limba ti s-ar impletici in gura si sa fim seriosi, cu ce ai putea tu sa o impresionezi?

Viata asta este foarte frumoasa. Te amageste cu un lucru pe care ti-l doresti cu adevarat, dupa care iti da cu bata in cap si face tot posibilul sa nu obtii acel ceva. Este un lucru dovedit. Nu e ca in carti unde: “Cand iti doresti ceva cu adevarat, tot universul conspira pentru indeplinirea visului tau”.

Astea sunt doar basme. E o lectie buna aici: sa nu renunti niciodata! Asta insa nu te face Don Juan. Vrei sa fii neaparat cu una ca Megan Fox? Bun. Intreaba-te de ce vrei asta. Ce vrei de fapt de la o femeie? Cum vrei sa fie ea? Ce calitati cauti la o femeie?

In orice caz te asigur: nu ai cum sa o impresionezi fara sa spui nimic, nu poti sa “o uzi” doar cu privirea (sau poate ca esti James Bond si poti), nu poti sa o cuceresti pe cea/cele care te-au refuzat, nu poti sa o faci pe cea pe care o doresti cu adevarat sa se indragosteasca de tine.

De ce nu poti sa faci asta? Pentru ca tu cauti cu disperare o metoda prin care sa eviti efortul. Toate aceste lucruri se invata! De ce nu poti sa fii cu cea pe care o doresti cu adevarat? Pentru ea nu te-a bagat in seama cand ai fost tu (originalul). Cum te-ai simti daca ai reusi sa o faci sa fie cu tine dar doar pentru ca ai jucat un rol, nu pentru ai fost tu insuti?

Nu mai bine te concentrezi pe lucrurile care iti plac, pe lucrurile pe care ai vrut odata sa le faci, pe locurile pe care ai vrut sa le vizitezi, pe visele tale?

Trecand peste ultimele fraze, “maestrul seductiei” m-a anuntat ca mai tine si workshop-uri de doua in zile (de umilinte) in care pentru 200 de euro poti sa inveti tot ce am spus mai sus fara sa-i citesti cartea.

12 Responses to “Spammerii seductiei”
 1. Manuel June 12, 2011
  • Nice June 12, 2011
   • Rares Cojocaru June 12, 2011
  • Rares Cojocaru June 12, 2011
 2. Pato Basil June 12, 2011
 3. DannielPH June 12, 2011
  • admin June 12, 2011
 4. skykery June 12, 2011
  • admin June 12, 2011
 5. Nice June 12, 2011
  • Pato Basil June 12, 2011
 6. Bogdan June 13, 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *