The Next Generation : Dumnezeu sa ne ajute !

La ce ma refer mai exact ? La generatiile de pe urma carora unii dintre noi isi vor lua pensia. La “micutii” (cum manechinuitele de la TV le spun de fiecare data cand au ocazia) care nu mai invata nimic in scoala.

Astazi singurele lucruri interesante pentru ei sunt : computer-ul, jocurile pe calculator, internetul, facebook, messenger si altele. Azi totul este foarte simplu.

De ce sa citesti o carte cand poti sa iei rezumatul de pe net ? De ce sa faci un referat, sa te documentezi, sa iti bati capul, cand poti foarte simplu sa-l iei gata facut de pe net ? De ce sa inveti la o materie cand poti sa copiezi ?

De ce sa mai mergi la facultate ?  Si asa nu se mai invata nimic acolo. Nu mai bine mergi la cules de capsuni in Spania sau sa lucrezi in constructii in Italia ?

De ce sa-ti faci singur licenta cand poti foarte bine sa dai bani cuiva sa o faca pentru tine ?

De ce sa inveti la examene cand poti sa mergi cu un hands-free. Mai bine freci menta pe banii parintilor pana iei o diploma amarata si dupa aia vezi tu. Cand mergi la un interviu oricum nu ai nici o sansa pentru ca nu ai experienta.

De ce sa inveti ceva in facultate ? Oricum ai ales-o la intamplare. Nu ai nici o tangenta cu ea dar o faci asa ca sa treaca timpul si pentru foaia pe care o primesti la sfirsit, asta daca ajungi pana acolo.

De ce sa inveti la scoala cand profesorii nu-si bat capul ? Ei oricum sunt prost platiti si nu se agita. De ce s-ar agita cand pot sa dea meditatii. Da ! Meditatii in urma carora numai anul trecut au strans aproximativ 300 milioane de euro sau poate si mai mult. Acesta este doar un raport al UE. Nu se stie cat de exact este.

De ce sa mergi la scoala cand poti sa mergi in bar ? E mult mai interesant sa bei o bere decat sa inveti istoria romanilor de exemplu.

Si era sa uit : de sa inveti la BAC cand poti sa iti cumperi :

8 Responses to “The Next Generation : Dumnezeu sa ne ajute !”
 1. Teo Negura June 13, 2011
  • admin June 15, 2011
 2. Manuel June 14, 2011
 3. friv June 14, 2011
  • admin June 15, 2011
 4. Bucur June 14, 2011
  • admin June 15, 2011
 5. Val33ntyn June 14, 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *