Top legi ciudate (partea I)

[ad#ad-1]

1.In Elvetia este ilegal sa trantesti portiera oricarei masini.(in caz ca nu v-ati dat seama la ei nu s-au inventat Daciile…daca ar fi avut asa ceva,acum Elvetia s-ar fi numit Jilava)

2.In anul 1979, regimul politic din Irak a interzis filmele cu arte martiale.(Saddam se uita in fiecare zi la ele…sa nu ziceti la nimeni;))

3.In Danemarca legea permite detinutilor sa evadeze din inchisori.(legea da…gardienii si zidurile insa,sunt de alta parere)

4.In Myanmar este ilegal sa accesezi Internetul. Oricine o face ajunge sa stea ani buni dupa gratii. (e cam greu sa accesezi internetul cand nu ai calculator…)

5.Pe timpul desfasurarii Primului Razboi Mondial, barbatii care erau dovediti homosexuali, erau executati pe loc, fara niciun proces.(si cam cum ii dovedeau ?!?)

6.In Singapore este contrar legilor acestei tari sa mesteci banala guma de mestecat.(este contrar legilor,dar nu ilegal,asa ca…)

7.Datorita faptului ca celebrul personaj de desene animate Donald Duck nu purta pantaloni lungi, filmele de desene animate care-l aveau drept erou principal au fost interzise de lege in Finlanda. (kinky Donald :)))

8.In anul 1935, guvernul Romaniei din acele timpuri a introdus o lege prin care personajul de desene animate, Mickey Mouse a fost interzis pe motiv ca era atat de urat desenat incat speria copiii mici. (ar fi trebuit sa-l inlocuiasca cu un sobolan…ala sigur era mai frumos)

9.In Marea Britanie, legea permite oricarei femei gravide sa urineze oriunde doreste, inclusiv in cascheta unui politist, fara sa poate fi trasa la raspundere. (as plati sa vad asta )

10.In Anglia oricine lipeste gresit o marca postala care o reprezinta pe regina, poate fi acuzat de tradare de tara.

11.In statul american Florida, este interzis orice act sexual cu un porc spinos. (cu restul animalelor e ok…)

12.In Texas, porcii care fac sex in apropierea oricarui aeroport, incalca o lege inca in vigoare care-i incrimineaza direct pentru astfel de fapte. (sunt curios care e pedeapsa…o sa-i taie ?!?)

13.In orasul Alexandria din statul american Minneapolis, exista o hotarare legala care-i interzice oricarui barbat caruia-i miroase gura a peste, sa aiba vreun contact sexual cu o femeie. (deci a peste nu…daca e ceapa sau usturoi nu e nici o problema)

14.In statul Carolina de Nord, este interzis de lege sa injuri in prezenta… mortilor. (mai poti sa zici ceva?)

15.Legile statului Ohio pedepsesc cu inchisoarea pe oricine incearca sa imbete un peste. (peste de care?am vrut eu sa imbat o stiuca acum cateva zile …)

Sursa :http://www.descopera.ro/

[ad#ad-1]

4 Responses to “Top legi ciudate (partea I)”
  1. Cristian Lisandru April 3, 2009
  2. Mihaela April 3, 2009
  3. Mihaela April 4, 2009
  4. Serginho April 4, 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published.