Trei femei, filmate cand cereau bani pentru un copil deja operat

Trei femei care cereau bani pentru un copil deja operat au fost filmate de cei de la Digi24. Unde cereau aceste femei banii respectivi? La pelerinajul Sfintei Paracheva de la Iasi, bineinteles. De ce sa nu profitam putin de cei care vor sa faca o fapta buna? De ce sa nu ne imbogatim prin minciuna si inselatorie? De sa muncim cand putem sa cersim?

Sfatul meu este simplu, dragii mei. Nu mai dati bani la cersetori! Nu mai dati bani la cei care vin si va cer o donatie pentru un copil care are nu stiu ce fel de boala si trebuie sa se opereze in nu stiu ce tara! In peste 90% din cazuri sunteti mintiti. Cei care va cer bani sunt niste paraziti care fug de munca si vor sa profite de bunatatea voastra.

Chemati imediat politia daca mai vedeti/intalniti vreodata o astfel de persoana. Oamenii acestia merita sa ajunga in inchisoare si sa stea acolo o lunga perioada de vreme.

Digi24 a prezentat un caz similar şi la pelerinajul de anul trecut, când persoane ce pretindeau că reprezintă o fundaţie umanitară cereau bani pentru tratamentul unui copil bolnav din Buhuşi. Sumele strânse astfel n-au ajuns niciodată la familia copilului

Sursa: Digi24.

2 Responses to “Trei femei, filmate cand cereau bani pentru un copil deja operat”
  1. Cristina October 11, 2015
    • Daniel Urda October 11, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *