Ziua Politiei Romane versus Veveritele vesele

Titlul suna ca un meci din wrestling ! Stiu ! Din pacate situatia este mult mai trista ! Daca stai putin si te gandesti in ce tara traiesti, iti dai seama ca ai fost cel putin ghinionist sa te nasti pe aici.

Cand mai vezi o stire ca cea pe care urmeaza sa o prezint, gandul te duce departe … lacrimile “curge”, banii tot “se duce”, banii “nu mai vine” (ca pe vremuri cel putin), toti dusmanii “moare” (chiar si-n puscarie) si parca nici shaorma nu mai este ce a fost odata.

Sa trecem la stire. Ieri (24 martie) politistii clujeni sarbatoreau in Piata Unirii (oare de unde? intrebarea de un milion de coco!) Ziua Politiei Romane. Publicul majoritar al acestei manifestatii ? Copii de 12-13 ani, multi dintre ei aspiranti la postul de politist … intr-un viitor.

La un moment dat insa, politistii s-au trezit fara galerie. De ce? Pentru ca in piata si-au facut aparitia Veveritele $%^&i (in caz ca va intrebati care este cuvantul cenzurat, ganditi-va la pluralul cuvantului sinonim cu penis) sau Veveritele “vesele” cum isi spun ele … ei … ce mama ciorii o fi !

Copiii, detinatori ai unei “inteligente” iesite din comun, au uitat de saracii politisti si au dat navala peste “veverite” cu un un singur scop in minte : “Faceti poza cu maimuta” … in acest caz “Faceti poza cu veveritele”.

Ce sunt aceste veverite constipate ? Trei traves”proaste” din Cluj, imbracati/imbracate (cum vreti sa o luati) in costumele in care au participat la “concursul” Romanii au talent : calugarita Lady Gaga, Shakira si Madonna. Inca n-am inteles care e talentul lor, dar m-am lamurit cu valoarea concursului “Rromanii au talent”.

Ba mai mult “cei mai indrazneti au schimbat si numere de telefon cu Veveritele, iar acestea i-au îndemnat sa le caute pe Facebook.” Aici am cateva nelamuriri :

1. Aia mai “indrazneti” au fost copii de 12-13 ani ?!? Daca da, atunci dragi veverite va paste inchisoarea pentru corupere de minori
2. “sa le caute” …hmm moartea ?
3. Au profil de Facebook. Isi face cineva o pomana si apasa butonul de SPAM sau Report Abuse (al copiilor de 12-13 ani … aia mai indrazneti) ; Era sa uit. Daca veveritele mai si canta pot sa mor fericit.

Cauza travestirii clujenilor : consum excesiv de palinca. Sper!

Asadar dragi politisti, data viitoare cand mai vedeti niste maimutoi imbracati in diferite costume feminine, faceti-le o oferta de cazare… de preferabil intr-o celula … de unica folosinta.

6 Responses to “Ziua Politiei Romane versus Veveritele vesele”
  1. Gerhald March 25, 2011
  2. Val33ntyn March 25, 2011
  3. Mel March 25, 2011
  4. Bucur March 25, 2011
  5. Boogie March 26, 2011
    • admin March 27, 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *