Bani negri (pentru zile albe) – din 22 noiembrie la HBO si pe HBO GO

Bani negri (pentru zile albe), un nou serial HBO Europe produs in Romania, va avea premiera pe 22 noiembrie pe HBO GO in toate teritoriile HBO din Europa. Scris si regizat de Daniel Sandu, Bani negri (pentru zile albe) are 6 episoade. Fiecare episod va fi disponibil saptamanal, incepand cu 22 Noiembrie, pe HBO GO si la HBO.

Cele 6 episoade spun povestea lui Doru și Ionel, doi tehnicieni de semafor care glumesc într-un bar pe seama ideii de a manipula traficul pentru a jefui o dubă blindată aparținând uneia dintre băncile principale din oraș. În cele din urmă, împotriva voinței lor, ajung să comită acest furt. Toate instituțiile de la care cer ajutor se arată, de fapt, dornice să participe la înfăptuirea jafului și să primească o parte din bani. Cei doi eroi ghinioniști luptă să găsească o cale de mijloc între moralitate și dorința de a supraviețui. 

Cei doi prieteni, Doru si Ionel, sunt interpretati de Alexandru Papadopol (Marfa si banii, Acasă la tata, Occident, Povestea unui pierde-vara) si Cristian Bota (Un pas in urma serafimilor, Karmasutra, Poarta Alba).

Producatorii executivi din partea HBO Europe sunt Johnathan Young si Antony Root. Silvia Popescu si Ioanina Pavel sunt producatoare HBO Europe, iar Tudor Reu este producator din partea Mobra Films.

No Responses to “Bani negri (pentru zile albe) – din 22 noiembrie la HBO si pe HBO GO”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *