Beartown, dupa romanul lui Fredrik Backman, in curand pe HBO GO

Serialul Beartown, o adaptare a romanului bestseller scris de Fredrik Backman, va explora pe parcursul a cinci episoade vietile unei mici comunitati, ale caror secret ameninta sa o destrame, curajul de a lua decizii impotriva grupului si consecințele educatiei primite de tinerii din comunitate. 

Orașul Beartown pierde încet teren în fața copacilor care îl înconjoară și amenință să-l înghită, dar atunci când echipa de hochei de juniori are șanse să câștige semifinalele campionatului național, toate speranțele localnicilor se îndreaptă către reușita câtorva adolescenți. Această povară imensă devine catalizatorul pentru un act de violență care va lăsa o fată traumatizată și un oraș în stare de haos.

Drama in cinci parti este bazata pe romanul bestseller cu acelasi nume scris de renumitul autorul Fredrik Backman (Un bărbat pe nume Ove). Serialul este regizat de multi-premiatul Peter Grönlund (Goliath, Drifters), iar scenaristii sunt Anders Weidemann (30 Degrees in February, Interrogation Files), Antonia Pyk si Linn Gottfridsson. Productia este realizata de Filmlance, parte din Banijay.

Beartown a inceput productia in prima parte a lui 2019, in nordul Suediei, in locațtile Gallivare, Overtornea, Haparanda, Kalix, Malmberget si Kiruna. Actorii din rolurile principale sunt Ulf Stenberg, Aliette Opheim, Tobias Zilliacus, Miriam Ingrid si Oliver Dufaker.

Episoadele 1 si 2 vor fi disponibile in ziua premierei, 18 octombrie, pe HBO GO, urmate de cate un episod pe saptamana, in fiecare duminica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.