DIVA – Dreptul familiei – Sezonul 3

Din 10 august, în fiecare joi, de la ora 21:00, DIVA a programat câte două episoade din sezonul 3 al serialului canadian „Dreptul familiei” (care a început în 2021). Acesta spune povestea unei familii de avocați care lucrează împreună la o firmă din Vancouver.

În noua porție de 10 episoade, avocata Abigail „Abby” Bianchi (Jewel Staite) a ajuns într-o nouă etapă a vieții sale: își controlează dependența de alcool, a divorțat (și împarte custodia copiilor cu fostul ei soț, care acum are o iubită pe care cei mici o adoră) și locul ei la firma de avocatură a tatălui ei – Harry Svensson (Victor Garber) – este asigurat. Dar, până la finalul sezonului, în ciuda bunelor ei intenții și a eforturilor depuse, întreaga viață începe să i se destrame… Mai ales după ce îl cunoaște pe procurorul Ben Cohen (Benjamin Ayres), și el un fost alcoolic.

Și frații ei vitregi – Daniel (Zach Smadu) și Lucy (Genelle Williams) – au parte de un sezon intens. Relația lui Daniel cu Martina (Miranda Edwards) ia sfârșit, când iubitul ei revine în peisaj, iar Daniel (atras ca molia de flacără) îi devine prieten. Lucy se aruncă într-o nouă relație și este disperată să o facă să funcționeze cu orice preț. Iar Harry se delectează cu intensa competiție profesională dintre Abby și Daniel, până când trecutul îi bate la ușă și îi cere socoteală. În al treilea sezon din „Dreptul familiei”, Harry este forțat să se gândească serios cum i-ar arăta viața dacă i s-ar suspenda dreptul de practică și ar fi eliminat din firma Svensson & Svensson.

Printre clienții celei de-a treia serii din „Dreptul familiei” (care a avut premiera în 2023)se numără: un cuplu divorțat care se ceartă pe un ultim embrion crioconservat, un fiu care vrea să-și împiedice mama să apeleze la sinuciderea asistată medical, un actor a cărui viață privată este expusă public într-o piesă de teatru, un judecător bigam și doi copii inversați la naștere. Aflăm de partea cui stă dreptatea și legea din 10 august, joia, de la ora 21:00, numai la DIVA, în câte două episoade din serialul canadian „Dreptul familiei”!

Cele mai noi informații despre programele DIVA sunt disponibile aici: https://www.facebook.com/divaromania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *