“I Know This Much Is True” pe HBO Go

Bazata pe romanul lui Wally Lamb, miniseria HBO I Know This Much Is True / O parte de adevar ii urmareste pe gemenii Dominick si Thomas Birdsey (Mark Ruffalo) intr-o poveste despre tradare, sacrificiu si iertare.

O dramă în șase părți, în care Mark Ruffalo îi interpretează pe gemenii Dominick și Thomas Birdsey, I Know This Much Is True prezintă viețile celor doi frați. Dominick este zugrav și duce o viață solitară, însă după moartea mamei lor, rolul lui Dominick, ca protector și îngrijitor al lui Thomas, atinge un punct critic. Thomas, care suferă de schizofrenie paranoică, pune la cale un act înfricoșător de automutilare ca semn de protest față de războiul din Irak. 

Serialul îl prezintă pe Dominick, care încearcă să-și salveze fratele după ce a fost internat și în timp ce descoperă încet istoria tragică a familiei lui.

Productia I Know This Much Is True / O parte de adevar este scrisa si regizata de Derek Cianfrance. Primul episod este deja disponibil pe HBO Go.

Un nou episod din cele 6 ale serialului va fi disponibil in fiecare luni pe HBO GO si va fi difuzat la HBO de la ora 20:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *