Kevin Hart revine la E! ENTERTAINMENT

Kevin Hart revine pe micul ecran, la E!, in rolul de gazda si producator executiv al sezonului trei al emisiunii Celebrity Game Face, difuzat in premiera, din 24 iulie, ora 22:00. Noi concurenti celebri si jocuri mai amuzante si mai creative ca niciodata le asteapta pe cuplurile de vedete ce vor accepta provocarea cu speranta de a castiga trofeul „Hart of Champion” si banii care vor fi donati unei organizatii caritabile aleasa de invingator.

Fiecare echipa se va infrunta in probe ca „Guilty as Charged”, in care Kevin acuză un membru legat la ochi din fiecare echipa de secrete murdare si partenerul lor ghiceste daca este vinovat sau nevinovat; „Cake Heads”, in care fiecare concurent trebuie sa aseze o cutie de cupcakes pe fruntea partenerului si „Sounds Fishy”, in care celebritatile trebuie sa cante sub apa cinci melodii preferate din copilarie. 

Lista completă a cuplurilor care au acceptat provocarea din acest sezon este: Cedric the Entertainer și Tichina Arnold, Morris Chestnut și Pam Byse, Amanda Seales și James Bland, Jimmy Kimmel și Guillermo, Keke Palmer și Darius Jackson, Matt Iseman și Akbar Gbajabiamila, Lamorne Morris și Monnie Aleahmad, Fortune Feimster și Jax Smith, Niecy Nash și Jessica “JB” Betts, Rick Ross și Pretty Vee, T-Pain și Amber Najm V, T.I. și Tiny, Jeff Ross și Seth Green, Natasha Leggero și Moshe Kasher, Jimmy O. Yang și Tawny Newsome, Brie și Nikki Bella, Xavier Woods și Cesaro, Naomi și Jimmy Uso, Will.I.Am și Apple De Ap, Julie Bowen și Chad Sanders, Gabriel Iglesias și Alfred Robles, Amber Ruffin și Jeff Wright, Donnell Rawlings și Angela Yee, Taran Killam și Ronnie Kimble, Deon Cole și Brooklynn Marie, Neal Brennan și Bianca Sia, Tank și Zena Foster, Jay Leno și Kevin Eubanks, Wayne Brady și Jonathon Magnum, London Hughes și Tehran Von Ghasri, Big Boi și Bamboo Patton, DJ Khaled și Nicole Tuck, Sasheer Zamata și Caitlin McGee, Jermaine Fowler și Katrina, Dulce Sloan și Ben Bergman, Anthony Ramos și Sara Steinweiss, Chris și Vanessa Spencer, Charlamagne Tha God și Nyla Simone, Saweetie și Kendra Jae.  

Intra in joc pentru trofeul „Hart of Champion” si urmareste noul sezon din Celebrity Game Face din 24 iulie, de la 22:00, exclusiv la televiziunea E! Entertainment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *