My Brilliant Friend 2 – premiera pe HBO GO

Sezonul 2 din serialul HBO si RAI Fiction My Brilliant friend / Prietena mea geniala, de Saverio Costanzo, va avea premiera pe 11 februarie pe HBO GO si in martie pe HBO. 

Sezonul nou va avea 8 episoade si este bazat pe a doua carte din seria de patru romane bestseller, scrise de Elena Ferrante. Saverio Constanzo (Private, The Solitude of Prime Numbers, Hungry Hearts) va regiza sase episoade si Alice Rohrwacher (Happy as Lazzaro, Le Meraviglie) va regiza doua episoade. 

Evenimentele din al doilea capitol al poveștii My Brilliant Friend / Prietena mea genială încep  unde s-a terminat primul sezon. Lila și Elena au 16 ani și amândouă simt că sunt blocate în rutină. Lila tocmai s-a măritat, dar odată ce a luat numele soțului ei, este ca și cum s-a pierdut pe sine. Elena este elevă-model, dar în timpul nunții prietenei ei, ea își dă seama că nu este fericită nici în cartier, dar nici în afara lui.

În timpul unei vacanțe în Ischia, cele două prietene se reîntâlnesc cu prietenul lor din copilărie, Nino Sarratore, care a devenit un student cu un viitor promițător. Întâlnirea va schimba permanent natura legăturii dintre cele două prietene, trimițându-le în două lumi complet diferite. Lila devine o vânzătoare plină de îndemânare în magazinul de pantofi al influentei familii Solara din centrul orașului Napoli; de cealaltă parte, Elena își continuă studiile cu perseverență, fiind dispusă chiar să se mute în Pisa pentru a merge la universitate. Evenimentele din Prietena mea genialăne poartă alături de cele două fete prin anii confuzi ai tinereții lor, în timp ce se urmează una pe cealaltă, se pierd una de cealaltă, până se regăsesc din nou.  

Primele doua episoade din Prietena mea geniala – II vor avea premiera pe HBO GO pe 11 februarie. Cate doua noi episoade vor fi adaugate pe HBO GO in fiecare marti. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *