Recomandari DIVA – August 2022

VARA IUBIRII – Duminica, de la 16:00

Și în luna august duminica este ziua dedicată romantismului la DIVA și sunt difuzate filme romantice în premieră. Pe 7 august descoperă Golful scoicilor (Sand Dollar Cove, 2021), pe 14 august vizitează Ferma de nuci pecan (Sweet Pecan Summer, 2021), 21 august prezintă o poveste Într-o vară (One Summer, 2021), iar 28 august încheie vara cu două filme în premieră: Dragoste cu repetiție (Love Strikes Twice, 2021) de la 16:00, iar de la 18:00 suntem Cu frâiele în mână (Taking the Reins, 2021).

Hudson si Rex S4 – Marti, 23 august, de la 21:00, doua episoade

Irezistibilul duo de detectivi revine la DIVA cu un nou sezon difuzat în România în premieră! Sezonul 4 din Hudson și Rex aduce noi cazuri,noi provocări și noi aventuri pentru Detectivului Charlie Hudson (John Reardon) și partenerul sau canin Rex, un câine extraordinar fost K9.

Capitanul Marleau S7 – Luni, 29 august, de la 21:00

Serile de luni devin preferatele publicului începând din 29 august pentru că un nou sezon, difuzat în premieră în România, vine la DIVA.  În noile episoade ale serialului, difuzate în fiecare seară de luni, de la ora 21.00, extravaganta Marleau desfășoară noi investigații criminalistice în modul ei unic de analiză a cazurilor, cu înfățișarea neobișnuită, umorul și comportamentul aparent ciudate. 

VACANTA CU INVESTIGATII FRANTUZESTI – De luni pana vineri, ora 19:00. Final pe 12 august

DIVA continuă și în luna august Vacanța cu investigații franțuzești iar ștafeta este preluată de incredibila echipă formată din Astrid și Raphaëlle. Raphaëlle e impulsivă și intuitivă, pe când Astrid este fragilă, dar o adevărată enciclopedie vie a criminalisticii. Inițial relația dintre cele două femei este una strict profesională, dar trece rapid și dincolo de investigațiile lor. 

Avanpostul S4 – Finalul sezonului este pe 4 august 

Noul sezon al serialului fantasy ajunge la final. După noile forțe, dispute și conflicte ce au acaparat și au încercat să dezbine alianțele dintre personaje, ultimul episod aduce o bătălie contra zeilor, Janzo, Wren și Munt încearcă să salveze Kahvi și un nou conducător este ales. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *