Revenge (2011)

Revenge, un serial care face parte din categoriile mele preferate – drama/thriller/mistery. A fost dragoste la prima vedere pentru ca, din momentul in care am terminat de vazut primul episod, nu m-am mai putut dezlipi de langa ecran timp de alte 14 episoade. Da, am terminat aproape jumatate din primul sezon intr-o singura. Atat de mult imi place! Va recomand sa-l incercati.

Banuiesc ca v-ati dat seama deja care este tema serialului… REVENGE! “Razbunarea este arma prostului”, spunea cineva dar poate sa fie si dulce. Extrem de dulce, mai ales cand persoanele care au facut foarte mult rau in trecut isi primesc rasplata. Da, si karma isi face treaba dar uneori are nevoie de putin in ajutor.

In cazul de fata, Amanda/Emily este cea care ajuta karma sa-si gaseasca mai repede tintele. De ce? Pentru ca tatal ei a fost inchis pe nedrept, acuzat de terorism si, dupa foarte multi ani, omorat in inchisoare in timp ce fiica lui a trecut de la un orfelinat la altul. Dar viata nu a uitat-o si, dupa o fapta buna a tatalui ei, primeste jumatate dintr-o companie ce valoareza cateva miliarde de dolari. Ba mai mult, primeste si jurnalul tatalui ei in care descrie exact ce i s-a intamplat si cine l-a tradat.

Acum, cu toate resursele la dispozitie, Amanda are un singur scop in viata. Sa-i faca pe vinovati sa plateasca!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *