Run On (2020)

Run On (2020) este un nou serial coreean produs de Netflix (drama romantica) si promovat de acestia pe platforma lor. Fiind un relativ fan al acestor productii, m-am gandit sa-i acord o sansa. Din pacate pentru pasionatii de drame coreene si pentru timpul meu, serialul este dezamagitor.

Va spun sincer, nu am mai vazut in viata mea un actor principal mai antipatic ca cel din Run On (2020). Imi cer scuze in cazul in care nu am inteles eu bine si actorul trebuia sa joace rolul unui robot. Daca el trebuia sa joace rolul unei persoane care nu simte si nu poate exprima emotii, atunci baiatul este genial si merita un premiu. Dar nu cred ca este cazul.

Sunt sigur ca exista roboti care pot emana mai multe emotii ca personajul acesta. Pe langa povestea extrem de slaba si previzibila, aspectul acesta strica tot serialul.

In plus, povestea de dragoste a personajelor principale este plictisitoare. M-a atras mai mult povestea personajelor secundare.

Ca sa nu va irosesc timpul, concluzia este ca nu merita sa va pierdeti timpul cu acest serial. Nu merita. Nu se compara cu alte seriale pe care vi le-am recomandat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *