Serialul HBO Original „Lanterns” intră în producție

Chris Mundy, Damon Lindelof și Tom King vor fi scenariștii și producătorii executivi ai noului serial, care îi urmărește pe recrutul novice John Stewart și legenda “Lanterns”, doi polițiști intergalactici implicați într-un mister întunecat de pe Pământ, în timp ce investighează o crimă în inima Americii.

HBOWarner Bros. Television și DC Studios au confirmat producția a opt episoade pentru „Lanterns”, un nou serial dramatic bazat pe titlul iconic DC. Chris Mundy, nominalizat la premiile Emmy® (“True Detective: Night Country“, “Ozark“) va fi showrunner și producător executiv. Damon Lindelof, câștigător al premiului Emmy® (“Watchmen” și “The Leftovers“) și Tom King, câștigător al premiului Eisner (“Mister Miracle“, “Supergirl“) vor scrie noul serial împreună cu Mundy. Lindelof și King vor fi, de asemenea, producători executivi.

James Gunn și Peter Safran, Co-Chairmen și Co-CEOs DC Studios, citează: “Suntem încântați să aducem acest titlu de referință DC la HBO, avându-i pe Chris, Damon și Tom la cârmă. John Stewart și Hal Jordan sunt două dintre cele mai convingătoare personaje DC, iar Lanterns le aduce la viață într-o poveste polițistă originală care este o parte fundamentală a Universului DC unificat pe care îl lansăm în această vară cu “Superman”.

Credite: HBO în asociere cu Warner Bros. Television și DC Studios. “Lanterns” este co-scris de Chris Mundy, Damon Lindelof și Tom King. Serialul este produs executiv de Mundy, Lindelof și King. Bazat pe benzile desenate DC “Green Lantern”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *