Serialul UMBRE se intoarce cu un nou sezon

Al treilea sezon al productiei HBO Europe, UMBRE, scris si regizat de Bogdan Mirica, va avea premiera toamna aceasta pe HBO si HBO GO.

După sezonul doi și confruntarea lui Relu cu Emilian, mult-așteptatul „care-pe-care” îl găsește pe Relu încercând să scape din capcanele întinse de polițistul psihopat. Relu nu se dă în lături de la nimic, pentru că în joc nu e doar libertatea lui, ci întreaga operațiune a „familiei” de interlopi de care aparține.

Mizele sunt cu atât mai mari cu cât reluăm acțiunea într-un moment crucial pentru afacerea Căpitanului – fratele lui, Nicu, e pe cale să extindă imperiul către zona Americii de Sud, iar Relu este, mai nou, mâna lui dreaptă. Pe această tablă de șah minată, un duel mental între Emilian și Relu, Nico devine un pion, făcând jocul ambelor tabere pentru propria supraviețuire.

Între timp, familia reală a lui Relu se destramă văzând cu ochii, Gina acceptă din inerție prezența lui Sebastian în viața ei și i-o impune și lui Chuckie, scăpat din mână. Implozia vieții duble a lui Relu pare să fie definitivă și umanitatea lui, compromisă irevocabil.  

Producatorii executivi HBO Europe sunt Steve Matthews, Johnathan Young, Antony Root. Alina David este producator HBO Europe.

Pentru UMBRE 3, HBO Europe continua colaborarea de succes cu Multi Media Est, reprezentata de producatorii Dragos Vilcu si Valentin Antofi.

Primele doua sezoane ale serialului sunt disponibile pe HBO GO.

One Response to “Serialul UMBRE se intoarce cu un nou sezon”

Leave a Reply

Your email address will not be published.