Sezonul 4 din Detectivi particulari, din 28 Februarie pe Diva

Shade si Angie continua investigatiile la DIVA in sezonul 4 din Detectivi particulari (Private Eyes). Cele 12 noi episoade urmeaza sa fie difuzate din 28 Februarie, de luni pana vineri, cate doua de la ora 19:00. 

După ce este pus în fața unui test de paternitate, Matt Shade (Jason Priestley) își dă seama că o familie este un angajament mult mai solicitant decât anticipase vreodată și se străduiește să mențină un echilibru între agenție și viața de acasă. Preocupată să își susțină partenerul, detectivul Angie Everett (Cindy Sampson), decide să facă le facă un test ADN în secret lui Matt și presupusei sale fiice. Un caz urgent devine o intervenție binevenită care să le distragă atenția de la problemele personale, iar cei doi se adâncesc în misterul unei familii bogate a cărei petrecere pe tema Gatsby devine un cadru pentru lupte de putere… și crimă.

Ajutați de talentata lor asistentă, Zoe Chow (Samantha Wan), Shade și Angie continuă să lucreze cot la cot ca o mașinărie bine unsă, valorificând punctele forte ale celuilalt și resimțind permanenta tensiune romantică dintre ei. Cazurile noi includ un jaf armat care implică noul camion de mâncare al lui Don (Barry Flatman), un celebru jucător de golf ce are un urmăritor, o crimă misterioasă într-un club de jazz și nunta unui prieten apropiat, care este stricată de o vânătoare de comori.

Sezonul 4 din Detectivi particulari a fost filmat in 15 locatii din Toronto si imprejurimi, are 26 de staruri – invitati speciali, a fost difuzat in peste 180 de tari si a avut o echipa de productie de 200 de persoane. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *