Sezonul 7 din Camera de Garda, din 5 Aprilie la DIVA

Lumea se schimba si echipa de medici se schimba odata cu ea. Incepand de marti, 5 Aprilie, de la 21:00, sezonul 7, premiera in Romania, al serialului “Camera de garda”(Chicago Med, 2021) aduce actiunea de la cel mai cunoscut spital din Chicago la DIVA.

În noile episoade cariera lui Will Halstead (Nick Gehlfuss) este în pericol după o încălcare a regulilor. Sharon Goodwin (Epatha Merkerson), respectata șefă a celui mai mare spital din oraș, este supusă unui control fiscal și continuă să se asigure că toți pacienții primesc îngrijire de calitate și compasiune. Dr. Ethan Choi (Brian Tee), fost chirurg în cadrul armatei, șef al departamentului de urgență, începe sezonul aflat în convalescență după ce a fost împușcat de un fost pacient. Maggie Lockwood (Marlyne Barrett), priceputa și încrezătoarea asistentă medicală, ochii, urechile și creierul de la urgențe, se confruntă cu probleme grave în familie. Dr. Crockett Marcel (Dominic Rains), chirurgul din New Orleans începe să lase garda jos, câștigând respectul colegilor săi.   

În acest sezon se alătură echipei Kristen Hager (Wanted, Being Human, Gotham) în rolul Dr. Stevie Hammer, un medic de urgență strălucit, cu un trecut surprinzător și Guy Lockard (Bull, The Village) în rolul Dr. Dylan Scott, un fost polițist care face o dublă specializare în medicină de urgență și pediatrie. Yaya DaCosta, care a jucat rolul lui April Sexton și Torrey DeVitto, care a jucat rolul lui Natalie Manning au părăsit serialul după al șaselea sezon.

Noul sezon din “Camera de garda”, din 5 Aprilie, de la 21:00 la DIVA. Se vor difuza cate doua episoade in fiecare zi de marti. 

No Responses to “Sezonul 7 din Camera de Garda, din 5 Aprilie la DIVA”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *