Sezonul doi din 30 Coins, disponibil pe HBO Max

În fiecare luni, abonații HBO Max vor putea urmări câte un nou episod din al doilea sezon. Filmările s-au desfășurat în Spania, Italia, SUA, Franța și UK. 

Cel de-al doilea sezon al serialului 30 de arginți (30 Coins), regizat de Álex de la Iglesia și co-scris de Álex de la Iglesia și Jorge Guerricaechevarría, este deja disponibil pe HBO Max.

Cei mai mulți dintre locuitorii din Pedraza și-au pierdut mințile, fiind internați într-un spital de psihiatrie. Elena zace în comă pe un pat de spital din Madrid; Paco, distrus de remușcări, încearcă să aibă grijă de ea. În timp ce oroarea crește în jurul lor, grupul nostru de eroi trebuie să înfrunte un nou inamic. Cineva atât de rău, încât până și diavolul se teme de el. Dar cum rămâne cu părintele Vergara? A murit, împreună cu dușmanul său, cardinalul Santoro? Unde se ascund sufletele torturate?

Printre actorii din cel de-al doilea sezon se numără Eduard Fernández, Megan Montaner, Miguel Ángel Silvestre, Paul Giamatti, Macarena Gómez, Najwa Nimri, Pepón Nieto, Cósimo Fusco, Manolo Solo, Nuria González, Javier Bódalo, Manuel Tallafé.

30 de arginți este regizat de Álex de la Iglesia și co-scris de Álex de la Iglesia și Jorge Guerricaechevarría. Producătorii executivi pentru HBO Max sunt Steve Matthews, Miguel Salvat și Antony Root. Álex de la Iglesia și Carolina Bang sunt producători executivi pentru Pokeepsie Films. Serviciile de producție pentru cel de-al doilea sezon din 30 de arginți sunt asigurate de Anciana Milenaria S.L., o companie Pokeepsie Films.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *