Sezonul trei „Creatorii de Miracole”, din 20 Februarie la Warner TV

Cel de-al treilea sezon al serialului „Creatorii de miracole / Miracle Workers”, cu Daniel Radcliffe si Steve Buscemi in rolurile principale, va debuta la Warner TV pe 20 Februarie, la ora 11:00, cand vor fi difuzate primele patru episoade. Sezonul, intitulat „Calea spre Oregon / Oregon Trail”, este alcatuit din zece episoade care vor putea fi urmarite la Warner TV duminica.

Serialul de comedie a fost lansat in 2019. Actiunea a inceput in birourile Heaven Inc., cand Dumnezeu planuia sa distruga Pamantul si doi ingeri incearca sa il convinga sa salveze totusi omenirea. 

Sezonul secund i-a dus pe protagoniști în Evul Mediu, iar în cel de-al treilea al antologiei, acțiunea s-a mutat în Vestul american, în preajma anului 1844. În centru se află un grup de călători care merg spre Oregon, pentru a începe o nouă viață.

Daniel Radcliffe este pastorul Ezekiel Brown, care îi convinge pe oamenii din satul lui afectat de foamete să îl urmeze spre teritoriul ce le va schimba traiul, în timp ce Steve Buscemi este un nelegiuit căutat de autorități, Benny the Teen, pe care l-a ales îndrumător în călătorie. 

Distributia este completata de Karan Soni, Jon Bass si Geraldine Viswanathan. „Miracle Workers” a fost creat de umoristul american Simon Rich, in baza propriilor scrieri. Episoadele din cel de-al treilea sezon sunt regizate de Andrew DeYoung, Steve Buscemi, Dan Schimpf, Blake McClure si Claire Scanlon.

Steve Buscemi as “Benny the Teen” – Daniel Radcliffe as “Rev. Ezekiel Brown”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *