Stranger (2017-2020)

Stranger (2017-2020) este genul de serial pe care trebuie neaparat sa-l vedeti daca pasioneaza genul politist / drama / mister. Am trait cu ideea ce producatorii din Coreea de Sud se pricep doar la comedii romantice, drame romantice sau melodrame / telenovele dar se pare ca m-am inselat. A trecut ceva timp de cand am fost atat de incantat de o poveste atat de captivanta.

Si aici ma refer in principal la primul sezon al serialului. O sa gasiti ambele sezoane pe Netflix, se vorbeste chiar de producerea unui al treilea sezon, dar in centrul atentiei voastre ar trebui sa fie primul sezon. Mi s-a parut extrem de bine facut de la inceput la sfirsit.

Mi-a placut totul: povestea, actorii, regizia. Chiar nu pot sa ma gandesc la ceva care sa ma fi deranjat. Iar povestea are de toate: crime, coruptie, politica, mister. Este aproape imposibil sa nu va placa Stranger daca sunteti atrasi de mistere.

Alte detalii nu o sa va dau pentru ca nu vrea sa stric farmecul serialului. Este suficient sa vedeti primul episod si sa o devina clar daca merita sa-l vedeti sau nu. Enjoy!

Cat despre sezonul 2, nu a fost rau, dar nu pot sa spun ca mi s-a parut la fel de interesant / captivant ca primul.

No Responses to “Stranger (2017-2020)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *