Ziua îndrăgostiților vine la TLC cu o premiera

Într-o vilă, pe malul mării, 3 americani caută iubirea alături de 12 femei. Problema e că niciuna dintre ele nu știe engleză! Se vor putea înțelege, cunoaște și, mai ales, îndrăgosti? Va trece iubirea peste bariera de limbă? Ziua îndrăgostiților se sărbătorește cu o emisiune de tip reality de neratat la TLC, un real experiment social! Pe 14 februarie, de la ora 21:00, la TLC începe emisiunea “Iubire mai presus de cuvinte” (“Love and translation”).

În noua emisiune pe care TLC o lansează de Ziua îndrăgostiților, 3 burlaci americani călătoresc în paradis, unde li se vor alătura 12 femei din nouă țări diferite, care nu vorbesc deloc limba engleză. Fără o limbă comună și fără a folosi un traducător, „Iubire mai presus de cuvinte” explorează modul în care burlacii încearcă să găsească o conexiune reală. Petrecând timp împreună și concentrându-se pe cunoașterea reciprocă, noua emisiune de la TLC va prezenta momente autentice într-un cadru unic de dating.

Cei 15 participanți la acest experiment social vor trece prin nenumărate provocări și teste, care sunt menite să scoată la iveală conexiunea dintre ei sau… nu. Se vor putea privi neîntrerupt în ochi? Ce vor spune testele cu feromoni despre compatibilitatea lor? Cine va avea curajul să spune DA unor activități pline de adrenalină? Vor putea învăța unul despre celălalt, se vor putea cunoasște, fără să vorbească o limbă comună? Dacă nu, soluția este simplă: își fac bagajele și caută dragostea în altă parte.

Iubire mai presus de cuvinte” își propune să descopere de ce este nevoie pentru a crea o conexiune amoroasă, atunci când limbajul nu este la îndemână.

Emisiunea este prezentată de Sangita Patel, o personalitate a televiziunii canadiene și fosta vedetă a emisiunii Entertainment Tonight Canada. Ea îi ghidează pe cei singuri prin provocări menite să le dezvolte conexiunea, fără a folosi limbajul. De asemenea, ea este singura din casă care poate comunica cu bărbații și femeile (prin intermediul unui traducător) încă de la început.

Cei trei burlaci care iau parte la experimentul social sunt Kahlil (24 de ani, Texas), Tripp (30 de ani, California) și Dylan (21 de ani, Florida). Pentru ei se vor “lupta” 12 femei care nu vorbesc engleză: Jhenyfer (24 de ani, Brazilia), Tulay (25 de ani, Germania), Sara (20 de ani, Italia), Imane (21 de ani, Maroc), Airi (20 de ani, Japonia), Leidi (28 de ani, Columbia), Yam (29 de ani, Mexic), Gisele (29 de ani, Brazilia), Joceline (28 de ani, Franța), Assia (21 de ani, Franța), Jin (32 de ani, Coreea de Sud), Jhuliana (23 de ani, Bolivia).

Tripp Bromley – Originar din Ann Arbor, Michigan, acum locuiește în Los Angeles, California, a fost inginer în Corpul Marinei. Este pasionat de a duce un stil de viață sănătos și de a-și îmbunătăți condiția fizică, iar anterior a lucrat ca instructor de fitness. Tripp este în căutarea unei relații serioase, a călătorit în multe locuri din lume și a constatat că, de obicei, stabilește legături mai profunde cu femeile din afara SUA.

Dylan Hodge – Dylan provine dintr-un orășel din statul Washington, dar s-a mutat în Miami, Florida, pentru a aduce mai multă aventură în viața sa în acest oraș vibrant! Familia sa i-a insuflat valori culturale puternice, iar călătoriile sale l-au învățat că îi place să învețe despre noi culturi și găsește frumusețea în a putea amesteca propriile valori culturale cu cele ale partenerilor săi. În viața sa amoroasă, Dylan a depășit faza de jucător și este gata să se așeze la casa lui atunci când apare femeia potrivită!

Kahlil Haughton – Kahlil, un fost jucător de fotbal universitar originar din Waco, Texas, s-a mutat între timp în Atlanta pentru a urma o carieră în modeling și actorie. Kahlil își îmbrățișează personalitatea ciudată și comică și speră cu adevărat să găsească o femeie internațională cu care să înceapă să-și construiască viața.

Există “Iubire mai presus de cuvinte”? Aflăm la TLC de Ziua îndrăgostiților, pe 14 februarie, de la ora 21:00. TLC va difuza în fiecare miercuri câte o nouă ediție a emisiunii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *