12 luni de Netflix, cadou pentru clientii comuni Vodafone si UPC la achizitionarea de servicii

Clientii Vodafone si UPC Romania se vor putea bucura de 12 luni de Netflix cadou daca opteaza pentru oferte convergente sau la achizitionarea de noi servicii.

Craciunul acesta, Vodafone Romania aduce noi beneficii si cadouri utilizatorilor de servicii fixe si mobile. Clientii de voce mobila Vodafone care achizitioneaza un pachet UPC cu internet 500Mbps si televiziune digitala, precum si clientii UPC care achizitioneaza un abonament mobil de voce de la Vodafone se bucura de un cadou de 12 luni de abonament Netflix. In plus, acestia primesc o reducere de 2 EUR/luna la serviciile mobile cumparate, respectiv o reducere de pret de 10 RON/luna la ofertele de internet fix si TV.

Oferta se adreseaza clientilor comuni existenti Vodafone si UPC care achizitioneaza servicii noi si este valabila in perioada 21 noiembrie 2019 – 15 ianuarie 2020.

Noile oferte de Craciun vin, de asemenea, cu un cadou constand intr-un abonament Netflix de 6 luni pentru cei care achizitioneaza de la Vodafone Romania abonamente mobile de voce, incepand cu RED14.

Craciunul acesta, ne dorim sa aducem oamenii impreună cu cei dragi lor si sa le oferim momente de neuitat atat in confortul casei, precum si oriunde aleg sa-si petreaca sarbatorile de iarna. De aceea, am incheiat un parteneriat cu Netflix pentru a le oferi clientilor nostri mai mult din ceea ce apreciaza sub forma unui pachet extraordinar de Craciun constand in: servicii fixe si mobile de top, o mare varietate de programe TV si acces la servicii de streaming video de calitate, astfel incat sa poata viziona serialele si filmele lor favorite. Din partea Vodafone si UPC Romania, le doresc tuturor clientilor nostri Sarbatori fericite si linistite.

Mostafa El-Beltagy, Director Consumer Business Unit, Vodafone si UPC Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published.