Aplicatia Focus Sat – acces la peste 100 de canale TV

Focus Sat redefineste televizorul prin Aplicatia Focus Sat care ofera acces la peste 100 de canale TV online si o ampla biblioteca video on demand, de pe orice dispozitiv smart, oricand si de oriunde in Uniunea Europeana! Oricine poate testa Focus Sat App gratuit, timp de 7 zile.

Cu Focus Sat App utilizatorii pot urmari online programe TV live si video on demand, simultan de pe 3 dispozitive smart (laptop, computer, telefon, TV sau tableta, care au conexiune la internet).  Focus Sat App este compatibila cu o varietate mare de sisteme de operare pentru dispozitive mobile sau TV Smart, iar prin intermediul ei utilizatorul se bucura de o televiziune interactiva si poate urmari programele preferate difuzate cu pana la 7 zile in urma, 40 de canale tv avand functia de Restart si Replay pentru continut TV live. 

Accesul la continut TV se face prin intermediul pachetelor TV Online Play TV si Play TV Extra cu peste 100 de canale TV live de stiri, filme, seriale, sport, documentare, muzica, desene animate, reality show-uri si la care se adaugă platformele premium de continut video: HBO Max, AntenaPLAY, FilmBox+ si National Geographic.

În bibliotecă VOD sunt disponibile sezoane complete ale unor seriale europene multi-premiate producție Canal+ Original, precum „Planeta celor singuri”, „Pro și contra”,  „Paris Police 1900”, „Baron Noir”, „Pedagogul”, „ZeroZeroZero”, „Moscow Noir”, „Nox”, „Secretul celor cinci”, „Ai încredere în mine”, „Ostatici în subteran” precum și numeroase filme, documentare și programe pentru copii. 

În concluzie Focus Sat App este potrivită atât celor care doresc să vizioneze programele tradiționale ale televiziunilor, cât și celor care doresc acces la un conținut selectat personal dintr-o bibliotecă video. Accesul la conținut vine cu flexibilitate financiară, astfel încât orice client poate opta pentru abonament doar pentru o lună și poate să reîncarce oricând dorește. Cei care nu sunt încă clienți Focus Sat pot testa gratuit timp de 7 zile  Aplicația Focus Sat  pentru a se bucura de o experiență completă de a trăi televiziunea. .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *