Aveti mare grija la aplicatiile pentru paginile de Facebook

Ma refer, in special, la cei care administreaza pagini de Facebook si vor sa-si creasca prin alte “metode” numarul de fani. Stiti la ce ma refer, la aplicatii de genul “Afla ce nota vei lua la BAC” si alte mizerii care necesita ca utilizatorul sa dea like la o anumita pagina pentru a afla cat de inteligent este.

Astazi au patit-o cei de la RTV.net care au ajuns intr-un mod miraculos la peste 781.000 de fani. Evident, nu toti fanii au ajuns acolo din proprie initiativa. Unii au ajuns prin intermediul unor aplicatii iar cei de la Facebook au sanctionat acest fapt.

Declaratia celor de la RTV este foarte amuzanta:

“Noi am avut un administrator pe pagina de Facebook a RTV care se ocupa de crearea de aplicații. (…) Această persoană era administrator pe mai multe pagini de Facebook, nu știm ce nereguli a făcut acesta, dar Facebook a șters toate paginile unde el apărea ca admin. Noi am fost victime colaterale. Noi nu făcusem nimic împotriva politicii Facebook.

…am făcut apel la Facebook, le-am spus că noi am investit foarte mult în Facebook Adds. Din câte am înțeles această ștergere n-a fost operată de un om, ci de un robot. Le-am explicat că am ajuns la 786.000 de fani și pentru că am promovat pagina de Facebook pe România TV în valoare de două milioane de euro (ratecard). Ei au înțeles și ne-au redeschis pagina.

Asadar, aveti mare grija la ce aplicatii apelati. Este foarte posibil sa ramaneti fara pagina de facebook pe care o administrati.

Sursa: aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *