Batwoman – din 15 Octombrie pe HBO GO

Bazat pe personajele create de DC, serialul Batwoman va fi disponibil pe HBO GO. Primele doua episoade vor putea fi urmarite pe 15 Octombrie. Un nou episod va fi disponibil in fiecare saptamana. 

Kate Kane (Ruby Rose) nu a plănuit niciodată să fie noua justițiară din Gotham. La trei după dispariția misterioasă a lui Batman, Gotham este fără speranță, iar polițiștii din oraș sunt depășiți de găștile de criminali.

Apoi apare Jacob Kane (Scott) și agenția lui de pază privată, care protejează orașul folosindu-se de arme și miliție. Cu ani în urmă, prima soție a lui Jacob și fiica lor au fost ucise într-un schimb de focuri. Acesta și-a trimis apoi sigura fiică rămasă, pe Kate, departe de Gotham pentru siguranța ei. După ce a fost exmatriculată de la o școală militară și după ani de antrenament de supraviețuire, Kate se întoarce acasă chiar când gașca Alice in Wonderland îl țintește pe tatăl ei și agenția lui de pază răpindu-i cel mai bun ofițer, pe Sophie Moore (Tandy).

Deși s-a recăsătorit cu Catherine Hamilton-Kane (Anweis), Jacob încă se luptă cu pierderea primei familii, în timp ce o ține pe Kate la distanță. Dar Kate s-a săturat să ceară voie. Pentru a-și ajuta familia și orașul, va trebui să devină ceva ce tatăl ei urăște, un justițiar.

Cu ajutorul surorii ei vitrege, Mary (Kang), și al lui Luke Fox (Johnson), fiul lui Lucius Fox, maestrul tehnologic al întreprinderilor Wayne, Kate Kane va continua  moștenirea lăsată de vărul ei dispărut, Bruce Wayne, ca Batwoman. 

Distributie: Ruby Rose (Orange is the New Black), Rachel Skarsten (Reign, Birds of Prey, Imposters), Meagan Tandy (Survivor’s Remorse, Teen Wolf), Nicole Kang (You, The Code, Swallow), Camrus Johnson (The Sun Is Also a Star, Luke Cage), Elizabeth Anweis (9-1-1, The Affair) si Dougray Scott (Mission: Impossible). 

Dar daca ati vazut trailer-ul, banuiesc ca nu sunteti foarte optimisti cu privire la acest serial. Eu mi-am spus parerea despre ce pare a fi Batwoman AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published.