Haita, din 6 Decembrie pe HBO Go

Wataha/Haita, serialul original HBO Europe realizat in Polonia, revine pe HBO GO cu un nou sezon. Sezonul 3 va avea premiera pe HBO GO si la HBO pe 6 Decembrie, un episod in fiecare saptamana.

Haita este regizat de Olga Chajdas și Kasia Adamik, si scris de Piotr Szymanek, Katarzyna Tybinka si Marta Szymanek. Seria a fost creata de Wiktor Piątkowski, Kamil Chomiuk, Krzysztof Maćkowski. Din partea HBO, Bogumił Lipski este producatori iar producatorii executivi sunt Izabela Łopuch, Johnathan Young si Antony Root. Din partea ATM, Grzegorz Olkowski si Andrzej Muszyński sunt producatori.

La începutul celui de-al treilea sezon, polițiștii de frontieră rețin doi imigranți care încearcă să fugă din Polonia în Ucraina. Pornit pe urmele lor, Rebrow ajunge la scena unei crime. Crima violentă lasă Polonia într-o stare de panică. Markowski deschide o anchetă, în timp ce Rebrow îi cere ajutorul lui Dobosz, bănuind că acest caz are ramificații mai adânci decât la prima vedere. Dobosz este ocupat cu avansarea ierarhică în Varșovia, dar se întoarce, ezitant, în munții Bieszczady. 

Rebrow are parte de numeroase dileme. Întors ca ofițer al Poliției de Frontieră, e bântuit de trecut în continuare. Nu toată lumea este bucuroasă să îl vadă întors. Mulți consideră suspect. Și acum un nou jucător a apărut pe radar – Tatiana Barkova – noua șefă a contrabandiștilor ucraineni. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *