His Dark Materials, din 4 Noiembrie pe HBO Go

Noul serial BBC One si HBO, His Dark Materials / Materiile intunecate, va putea fi urmarit pe HBO GO  din 4 Noiembrie.

Adaptare a multi-premiatei trilogii omonime a lui Philip Pullman, serialul o urmărește pe Lyra (Dafne Keen), o tânără aparent obișnuită, foarte curajoasă, din altă lume. Aflată în căutarea unui prieten dispărut, ea descoperă un complot sinistru care implică mai mulți copii răpiți și încearcă să înțeleagă un fenomen misterios numit, Praf.

Pe măsură ce călătorește prin diferite lumi, Lyra întâlnește ființe extraordinare și află secrete periculoase, iar soarta tuturor ajunge în mâinile ei.

Din distributie fac parte: Ruth Wilson (Globul de Aur pentru rolul din The Affair) care o interpreteaza pe doamna Coulter, Lin-Manuel Miranda (premiul Tony pentru “Hamilton”) este Lee Scoresby, James McAvoy (nominalizat la Globurile de Aur pentru Atonement) in rolul Lordului Asriel, Clarke Peters (The Wire, Treme) este Decanul Colegiului Jordan, James Cosmo este Farder Coram, Anne-Marie Duff este Ma Costa, Will Keen este parintele MacPhail si Ariyon Bakare este Lord Boreal.

Serialul fantasy este produs de Bad Wolf si New Line Cinema pentru BBC One si HBO. Producători executivi sunt: Dan McCulloch, Jane Tranter, Joel Collins si Julie Gardner pentru Bad Wolf; Philip Pullman, Jack Thorne, Tom Hooper, Otto Bathurst; Deborah Forte, Toby Emmerich si Carolyn Blackwood pentru New Line Cinema; si Ben Irving si Piers Wenger pentru BBC One.

Primul episod va avea premiera pe 4 Noiembrie, apoi un nou episod va fi disponibil în fiecare saptamana. Serialul va fi difuzat pe HBO in fiecare marti, de la ora 20:00.

No Responses to “His Dark Materials, din 4 Noiembrie pe HBO Go”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *