“Ia un loc”, un podcast ca o sedinta de terapie

Intr-un an ce a inceput cu perspective de viitor momentan incerte, nevoia de suport psiho-emotional este in continuare constanta. Din acest motiv, pe 4 Martie se lanseaza ”Ia un loc”, un podcast despre sanatate psiho-emotionala si psihoterapie, realizat de catre jurnalista Laura Popa si moderat de Ana Ciocanel impreuna cu specialistii ATLAS, platforma digitala de sanatate si wellbeing.

”Ia un loc” isi propune sa deschida discutia si sa puna intrebarile dificile despre problemele emotionale aparute sau acutizate in pandemie, urmand ca din sezonul urmator sa dezbata mai profund si mai aplicat nevoile si intrebarile ascultatorilor.

O data la doua saptamani, Ana va discuta cu un specialist din cadrul ATLAS despre chestiuni ce tin de sanatatea psiho-emotionala, precum anxietatea cu care ne confruntam foarte multi in perioada asta, depresia sau burnout-ul. Discutiile nu intentioneaza sa aiba caracterul unei sedinte de terapie si nici sa inlocuiasca un demers terapeutic.

“Noi, ATLAS aveam in plan un podcast, inca de la finalul lui 2019, dar pandemia a venit peste noi, ca peste toata lumea, si prioritar a fost sa ajungem pe alte cai la cei in nevoie. Cand Laura a venit cu propunerea, a fost perfect match. Tot ea a venit si cu numele, cu moderatoarea, cu organizarea. Cu cel mai mare drag am venit cu resursele noastre si asa a iesit in lume “Ia un loc”.”, povesteste Mihai Bran, co-fondator ATLAS.

“De ce Ia un loc? ”Ia un loc” este mai mult decat o invitatie la terapie. Este o invitatie la cautari, la a fi mai bine cu tine. Ia un loc si trage-ti sufletul. Ia un loc si mananca ceva bun, la masa, nu langa un laptop. Ia un loc si asculta muzica. Ia un loc si ia cele mai bune decizii pentru tine. Ia un loc si fii mai bine azi decat ieri si mai putin bine decat vei fi maine.”, mai spune el.

”Ia un loc” va fi disponibil pe: 

Anchor FM: https://anchor.fm/ia-un-loc
Spotify: https://open.spotify.com/show/25p4nogiYth6XOohsBMXrd
Facebook: https://www.facebook.com/iaunlocpodcast
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCL0DXMp8xGc1mvkQyr2Zqeg
Instagram: https://www.instagram.com/iaunloc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *