iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro si iPhone 13 sunt disponibile pentru precomanda la Vodafone

Vodafone Romania va oferi cea mai buna gama iPhone lansata pana acum si care include elegantele si inovatoarele iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 si iPhone 13 mini. iPhone 13 Pro si iPhone 13 Pro Max vin cu cel mai avansat sistem de camere pro, cu ecran XDR Super Retina cu ProMotion, o durata de viata a bateriei imbunatatita, procesor A15 Bionic cu GPU cu 5 nuclee proiectat de Apple si o experienta 5G avansata.

iPhone 13 si iPhone 13 mini dispun de cel mai avansat sistem dual de camere foto disponibil vreodata pe un dispozitiv iPhone si de puternicul procesor A15 Bionic, intr-o carcasa rezistenta si eleganta. 

Clientii pot face precomenzi pentru noua gama iPhone 13 de astazi, 1 octombrie, urmand sa devina disponibila incepand cu 8 octombrie a.c. In oferta Vodafone Romania,  iPhone 13 Pro in varianta cu 128GB de stocare va fi disponibil la abonamentul Red 22 cu o rata lunara de 30 de euro si un avans de 330 de euro.  Detalii complete despre noua oferta sunt disponibile pe www.vodafone.ro.

No Responses to “iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro si iPhone 13 sunt disponibile pentru precomanda la Vodafone”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *