Mai multe beneficii pentru clienti cu noile oferte de mobil si fix de la Vodafone

La o luna de la finalizarea achizitiei UPC, Vodafone Romania lanseaza noi oferte concepute sa adreseze nevoile tuturor clientilor Vodafone si UPC, atat persoane fizice, cat si persoane juridice, precum si pe cele ale clientilor noi. 

„Acesta este un moment important pentru toți clienții noștri și nu numai, deoarece devenim un jucător semnificativ în zona de servicii mobile, fixe și de televiziune. Sunt foarte fericită că avem ocazia să le oferim românilor soluții noi și competitive de comunicare convergentă și de entertainment. Expertiza noastră și calitatea rețelelor Vodafone și UPC sunt principalele noastre atuuri. Vom continua să investim și să dezvoltăm noi servicii și oferte speciale la aceeași calitate superioară pentru a continua să oferim cele mai bune experiențe de pe piață clienților noștri”

Murielle Lorilloux, CEO Vodafone și UPC România

Pentru a sarbatori acest moment impreuna cu clientii, compania ofera tuturor utilizatorilor de servicii Vodafone si UPC bonusuri de bun-venit care includ date mobile nelimitate si mii de ore de difuzare filme si seriale in aplicatia Vodafone TV, precum si acces la cele mai interesante competitii sportive.

Mai multe detalii gasiti pe pagina  https://impreuna.vodafone.ro/.    

Clientii business vor putea accesa o suita completa de servicii menite sa sustina digitalizarea afacerii lor, inclusiv cea mai buna experienta Wi-Fi si acoperire extinsa in cadrul sediilor, dar si o lista completa si diversificata de canale TV si multiple beneficii nelimitate prin abonamentele Red Infinity.

Pe langa aceasta, companiile se pot bucura de solutii complete de securitate cibernetica si de cloud hosting. Pentru a celebra acest moment impreuna si pentru a rasplati loialitatea clientilor business, Vodafone si UPC au creat beneficii exclusive care includ pana la 12 luni gratis de optiuni TV sau discounturi pentru smartphones. Mai multe detalii sunt disponibile pe adresa www.vodafone.ro/business/impreuna. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *