Mastercard si eMAG incurajeaza platile online prin campania „Cumparaturile destepte iti dau cadouri perfecte”

Mastercard, operatorul celei mai rapide retele de procesare a platilor din lume si eMAG demareaza in aceasta primavara campania „Cumparaturile destepte iti dau cadouri perfecte”. Scopul campaniei este acela de a incuraja platile online in randul consumatorilor din Romania.

Campania se va desfasura in perioada 5 aprilie – 5 iunie 2018. In cadrul ei, pentru orice comanda in valoare de minimum 300 de lei platita cu un card Mastercard sau Maestro realizata pe site-ul emag.ro, m.emag.ro sau din aplicatia eMAG, clienții vor fi recompensati cu un card cadou in valoare de 30 lei, daca nu au efectuat alte plati cu acest card pe aceste platforme in ultimul an.

„Ne face plăcere să demarăm o nouă campanie în cadrul parteneriatului pe termen lung încheiat cu eMAG, cristalizat în jurul obiectivului strategic de extindere și promovare a plăților online. Creșterea constantă a pieței cardurilor demonstrează că astfel de parteneriate se bucură, pe lângă entuziasmul nostru, și de satisfacția clienților cărora le sunt dedicate.

Ne mândrim că am contribuit, încă de la început, la evoluția acestui sector. Deschiderea tot mai mare a românilor față de modalitățile de plată electronică ne determină să ne dezvoltăm strategia de promovare a celor mai inovatoare tehnologii și servicii pentru a le oferi în continuare cele mai bune experiențe de plată online, în cele mai sigure condiții. Siguranța pe care le-o oferim consumatorilor prin soluțiile pe care le furnizăm este esențială și rămâne o preocupare constantă pentru noi.”, a declarat Ada Iftodi, Marketing Manager Mastercard România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *