Miniseria The Undoing va avea premiera pe HBO Go in mai 2020

Cu Nicole Kidman si Hugh Grant in rolurile principale, miniseria HBO The Undoing (2020) / “De la inceput”, bazata pe romanul “You Should Have Known” scris de Jean Hanff Korelitz, va avea premiera pe HBO GO in luna mai. 

Miniseria îi are ca personaje principale pe Grace și Jonathan Fraser (Kidman și Hugh Grant) care trăiesc fix viața pe care și-au dorit-o. Peste noapte o prăpastie se deschide în viețile lor: o moarte violentă și un lanț de revelații oribile.

Lăsată în urmă în ruinele unui dezastru care încă se propagă și asta în văzul publicului și oripilată de toate modurile în care nu a reușit să asculte de propriile sfaturi, Grace trebuie să-și creeze o viața nouă pentru copilul său (Noah Jupe) și familia sa.

Regizoarea Susanne Bier, premiata cu Emmy, Oscar si Globul de Aur, si David E. Kelley, creatorul premiat cu Emmy pentru Marile minciuni nevinovate, aduc la HBO miniseria in sase parti The Undoing / De la inceput, care va avea premiera in mai, exclusiv pe HBO si HBO GO.

Producatori executivi sunt Susanne Bier, David E. Kelley prin David E. Kelley Productions, Nicole Kidman si Per Saari prin Blossom Films, Bruna Papandrea prin Made Up Stories, Stephen Garrett si Celia Costas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *