Raised by Wolves – 4 septembrie, HBO GO

Un nou serial SF HBO, Raised by wolves, de Ridley Scott, are premiera pe 4 Septembrie pe HBO GO.

Doi androizi au sarcina de a crește copii umani pe o planetă misterioasă. Colonia de oameni devine din ce în ce mai înfloritoare, dar ajunge în pericol să fie distrusă de diferențe religioase, iar androizii descoperă încet, încet ce consecințe pot avea încercările lor de a controla crezurile oamenilor.

Mama, un android cu un trecut secret programat să aibă grijă de copii umani, este interpretată de Amanda Collin (A Conspiracy of Faith) , iar tatăl, un android foarte devotat atât mamei, cât și copiilor umani este jucat de Abubakar Salim (Fortitude). Celelalte roluri principale sunt interpretate de: Travis Fimmel (Vikings) care este Marcus, un soldat carismatic care a fugit de pe Pământ, Niamh Algar (Calm with Horses) este Sue, medic, soția lui Marcus, Winta McGrath (Red Dog: True Blue) este Campion, un băiat în vârstă de 12 ani, Matias Varela (Narcos) este Lucius, un soldat loial, cu o inimă mare. Din distribuție mai fac parte: Felix Jamieson (Game of Thrones), Ethan Hazzard (The Long Song, Damned), Jordan Loughran (The Infiltrator, Emerald City), Aasiya Shah (Call the Midwife, Unforgotten) și Ivy Wong (Star Wars: Rogue One, Maleficent 2).

Ridley Scott regizeaza si este producator executiv al serialului, iar apreciatul scenarist Aaron Guzikowski (Prisoners) a creat serialul cu zece episoade si este scenarist si showrunner.

Serialul este produs de Scott Free Productions care ii apartine lui Ridley Scott, iar Scott, Guzikowski, David W. Zucker (The Man in the High Castle), Jordan Sheehan (The Terror), Adam Kolbrenner (Prisoners) si Mark Huffam (The Martian) sunt producători executivi.

Primele trei episoade vor fi disponibile pe HBO GO din 4 Septembrie, episoadele 4, 5 din 11 Septembrie, episoadele 6,7 din 18 septembrie, iar ultimele 3 episoade vor putea fi urmarite din 25 septembrie.

One Response to “Raised by Wolves – 4 septembrie, HBO GO”
  1. Radu September 4, 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *