Rezultatele primului weekend din campania “Bleed for the Throne”

In weekendul 30-31 martie, HBO a inceput actiunea de recoltare de sange desfasurata in Bucuresti, parte a campaniei globale HBO, “Bleed For The Throne”.

Datorită cererii foarte mari, in urmatorul weekend al campaniei, capacitatea de recoltare de sange va fi triplatăa. Fanii Game of Thrones s-au intalnit sambata si duminica, 30 si 31 martie la Mega Mall pentru a lua parte la actiunea de colectare de sange intiata de HBO.


Sâmbătă, 30 martie, prima zi de donare, 90 de persoane au fost interesate să doneze sânge. Dintre aceștia, după o primă triere, 54 de persoane au fost apte pentru acțiune. Cei 24,3 l de sânge recoltați vor putea ajunge la un număr de aproximativ 135 persoane.

Duminică s-au prezentat 100 de persoane dintre care 52 de persoane au reușit să doneze, fiind recoltați 23,4 l de sânge cu care pot fi ajutate aproximativ 130 persoane.

Fani Game of Thrones din întreaga lume participă la campania de donare de sânge mulțumită parteneriatelor cu organizații locale de donare de sânge în 15 țări incluzând: SUA, Norvegia, Suedia, Africa de Sud, Kenya, Ghana, Botswana, Ungaria, Polonia, România, Republica Cehă, Bulgaria, Serbia, Grecia și Croația.

Leave a Reply

Your email address will not be published.