Sezonul 3 din Killing Eve – Din 13 Aprilie pe HBO Go

Serialul Killing Eve / Obsesia Evei revine cu un nou sezon din 13 Aprilie pe HBO GO.

Bazat pe nuvelele lui Luke Jennings, serialul prezinta povestea lui Villanelle (Jodie Comer), asasina, și a lui Eve (Sandra Oh), femeia care o vaneaza.

Sezonul 3 continuă să le urmărească pe cele două femei extrem de inteligente, obsedate în mod egal una de cealaltă, în timp ce încearcă să-și continue viețile fără drogul ales chiar de de ele. Pentru Villanelle, asasina fără o slujbă, Eve este moartă. Eve, fosta agentă ca se ascunde la vedere, nu va fi găsită niciodată de Villanelle, cel puțin așa crede ea. Totul pare că s-a întors pe făgașul normal până când o crimă șocantă și personală le implică din nou într-o cursă de-a șoarecele și pisica. Drumul lor înapoi una către cealaltă le va costa familia, prietenii și loialitatea.

Din distributie fac parte Sandra Oh, castigatoare a premiilor Globurile de Aur®, SAG® si Critics’ Choice, Jodie Comer, castigatoare a premiilor Emmy® si Bafta, Fiona Shaw, castigatoare a premiilor Bafta si nominalizata la Emmy®, si Kim Bodnia, nominalizat la premiile Bafta.

In sezonul 3 se alatura distributiei: Dame Harriet Walter (Succession, The End), Danny Sapani (Harlots), Gemma Whelan (Game of Thrones), Camille Cottin (Call My Agent),  Steve Pemberton (Inside No. 9), Raj Bajaj (A Christmas Prince: The Royal Wedding), Turlough Convery (Ready Player One), Pedja Bjelac (Harry Potter) si Evgenia Dodina (One Week and a Day).  Suzanne Heathcote (Fear the Walking Dead) este scenarista principala a serialului si producatoare executiva.

Killing Eve/Obsesia Evei este produs de Sid Gentle Films Ltd. pentru BBC America si este distribuit de Endeavor Content.

Primul episod din sezonul 3 va avea premiera pe 13 aprilie pe HBO GO, iar apoi cate un nou episod va fi disponibil in fiecare saptamana.

Primele doua sezoane sunt pe HBO GO.

2 Responses to “Sezonul 3 din Killing Eve – Din 13 Aprilie pe HBO Go”
  1. conde April 11, 2020
  2. Alex April 13, 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *