True Detective se intoarce cu un nou sezon pe HBO

Serialul True Detective se intoarce pe canalul HBO cu un nou sezon, al treilea (opt episoade). Luni, 14 ianuarie, vor fi lansate pe HBO si HBO Go, in premiera, primele doua episoade.

Acțiunea celui de-al treilea sezon se desfășoară în paralel în trei epoci.  Noul sezon spune povestea unei crime macabre în inima munților Ozark, un mister care devine din ce în ce mai ciudat odată cu trecerea deceniilor. Mahershala Ali (câștigătorul Oscarului pentru Moonlight) are rolul principal, cel al detectivului Wayne Hays care aparține de poliția statală, în timp ce Stephen Dorff (Somewhere) interpretează rolul lui Roland West, detectivul care a anchetat cazul cu Hays, iar Carmen Ejogo (Selma) o interpretează pe profesoara și scriitoarea Amelia Reardon.

1980: Will și Julie Purcell, copiii lui Tom și Lucy Purcell, dispar la o săptămână după Halloween, în West Finger, Arkansas.

2015: Detectivul ieșit la pensie Wayne Hays, care a anchetat cazul la vremea lui, este rugat să arunce încă o privire la întorsăturile de situație ale cazului nerezolvat, cu un producător de documentare despre crime reale.RYAN nervous as he speaks with WAYNE and ROLAND. (Warrick Page/HBO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *