UNTOLD, cel mai urmarit brand romanesc pe Tiktok

Pregatirile pentru editia din 2021 si evenimentele din mediul digital organizate in aceasta perioada au facut ca numarul de fani ai celui mai mare festival din Romania, UNTOLD, sa depaseasca toate asteptarile, transformandu-l in brandul romanesc cel mai urmarit pe TikTok.

Contul festivalului UNTOLD de pe reteaua de socializare TikTok a ajuns in doar cateva zile la peste 350.000 de urmaritori din intreaga lume. Aici, UNTOLD a depasit 4,5 milioane de like-uri.

Un secret îl reprezintă și momentele extraordinare din cele 5 ediții de festival care au fost surprinse în timpul show-urilor artiștilor, un astfel de exemplu fiind crowd-control-ul lui Timmy Trumpet, care a ajuns la peste 21 milioane de vizualizări.

În contul de TikTok al festivalului, fanii pot găsi momente memorabile precum cele mai cunoscute piese ale lui Avicii care s-au auzit pe Cluj Arena, momentul în care Armin van Buuren își îmbrățișează fanii la UNTOLD, momentul emoționant în care lui Armin van Buuren îi dau lacrimile pe scena principală de la Cluj-Napoca, dar și cadre din dronă cu mainstage-ul și artificiile.

Marea majoritate a fanilor UNTOLD de pe pagina de TikTok a festivalului sunt straini din tari precum SUA, Marea Britanie, Olanda, Franta, Italia, Ungaria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *