Vodafone lanseaza competitia internationala „Future Changers”

Vodafone Romania anunta lansarea Future Changers – o noua competitie internationala pentru tinerii cu cele mai bune si inovatoare idei de utilizare a tehnologiei pentru a ajuta la protejarea mediului inconjurator. Competitia se va desfasura in perioada 23 septembrie – 20 octombrie 2019, iar cei interesati sa participe se pot inscrie prin incarcarea unei propuneri scrise sau video ce evidentiaza ideea lor pe portalul online Vodafone Future Changers: .  

Cele mai bune zece idei vor fi evaluate de catre un juriu format din lideri influenti, iar castigatorul va avea sansa de a-si pune in practica ideea cu ajutor din partea Imperial College London. In plus, acesta va primi un premiu in valoare de 5.000 lire sterline. Vodafone Romania va pune la dispozitia castigatorului un mentor care se va implica in dezvoltarea si materializarea proiectului. 

Imperial College London va oferi castigatorului competitiei sustinere si incurajare printr-un program de trei luni intr-un incubator care creeaza, activeaza si sprijina potentialul antreprenorial prin combinarea educatiei experientiale cu accesul la ecosistemul de antreprenoriat la acestei institutii. 

Fragiski Melissa, HR Director, Vodafone Romania, a declarat: „Tinerii sunt cei mai in masura sa aduca schimbarea. Vodafone isi doreste sa recruteze si sa sprijine pe cei mai straluciti formatori digitali ai viitorului pentru a sustine misiunea de a schimba lumea si de a proteja mediul. Competitia Future Changers este un nou exemplu al initiativelor noastre de a identifica si sustine noi talente, minti sclipitoare care au capacitatea de a contribui la crearea unei amprente pozitive prin utilizarea tehnologiei avansate de astazi pentru a face o diferenta reala in lume.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *