Vodafone lanseaza un pachet de sprijin pentru persoanele aflate in cautarea unui job

Vodafone Romania lanseaza un pachet de solutii de sprijin adresate persoanelor aflate in cautarea unui job, cuprinzand orientare si ghidare in cariera, cursuri de specializare si recalificare, acces la servicii medicale in sistemul privat, dar si o oferta comerciala. 

Totodata, 10 dintre utilizatorii platformei de joburi eJobs, selectati prin concurs, vor beneficia de promovarea CV-urilor lor pe reteaua de socializare Facebook pentru a ajunge mai rapid in atentia angajatorilor => Job Seekers

Pachetul anuntat de Vodafone Romania cuprinde: 

Orientare si ghidare profesionala

Platforma Vodafone Future Jobs Finder le da posibilitatea utilizatorilor de toate varstele, indiferent de nivelul de experienta sau de domeniu, sa descopere ce job-uri din tehnologie sau din domeniul digital le sunt potrivite si sa isi construiasca un CV. Persoanele care nu au experienta in domeniul tehnologic, vor fi ajutate de Future Jobs Finder sa isi identifice aptitudinile si competentele transferabile si sa descopere profesii in tehnologie si cursuri adaptate nevoilor lor. 

In acelasi timp, cei care nu au experienta necesara pentru a-si face un CV sau pentru a aplica pentru un job pe platformele online, pot apela la un consultant eJobs, printr-un apel la 021.9124 (tarif normal, program: luni-vineri, 09:00-17:00, cu exceptia sarbatorilor legale). 

Dezvoltare de competente noi 

Vodafone a extins parteneriatul exclusiv cu platforma globala de cursuri online Udemy, anuntat initial in 2020, furnizand acces celor aflati in cautare de job la peste 650 de cursuri de dezvoltare personala, a carierei, productivitate, abilitati profesionale si de tehnologie. 

Promovarea CV-urilor eJobs in social media

10 dintre utilizatorii platformei eJobs care au un CV completat, aplica la orice job pana pe 31 august 2021 si se inscriu in concurs aici, vor beneficia de promovarea CV-urilor pe Facebook, bugetul alocat fiecarui castigator fiind de 1.000 de euro. 

Oferta la servicii prepay

Vodafone le pune la dispozitia celor aflati in cautarea unui job o oferta la cartela prepaid, prin care utilizatorii vor avea toate beneficiile cartelei de 6 euro, la un cost de 4 euro. 

In acelasi timp, clientii Vodafone vor beneficia de doua luni de gratuitate, urmate de o reducere de 10% la orice abonament de servicii medicale pentru adulti si copii, furnizate de reteaua medicala Regina Maria, prin programul de loialitate Vodafone Club, disponibil in aplicatia My Vodafone. 

Aceasta initiativa, parte din noua pozitionare „Impreuna putem”, este un exemplu despre cum tehnologia si umanitatea pot construi un viitor mai bun. 

Vodafone sustine viziunea pentru un viitor conectat pentru toata lumea, everyone.connected, prin patru initiative:

• Abordarea inechitatii sociale prin initiative precum jobseekers.connected; 

• Oferirea de consiliere digitala gratuita, instrumente digitale si solutii complete pentru intreprinderile mici si mijlocii (IMM-uri), coloana vertebrala a oricarei economii;

• Acces la educatie digitala, prin platforme de e-learning si dezvoltarea de competente digitale;

• Reducerea decalajelor dintre mediile urban si rural prin extinderea retelelor de comunicatii in rural. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *