Vodafone Romania anunta incheierea unui acord cu Telekom Romania pentru servicii wholesale

Vodafone Romania a incheiat un acord cu Telekom Romania pentru servicii wholesale, pe baza caruia Vodafone va putea lansa servicii de internet fix si TV, folosind reteaua de fibra optica a Telekom Romania din zonele urbane. Acordul va permite Telekom sa isi exploateze mai bine infrastructura fixa.

„Acest acord reprezinta un pas inainte in implementarea uneia dintre prioritatile noastre principale, si anume extinderea catre gospodarii si familii. In plus fata de oferta comerciala existenta, clientii nostri vor beneficia, dupa implementarea acordului, de pachete convergente, care vor include servicii mobile, servicii fixe in banda larga si de televiziune, insotite de aceeasi calitate a serviciilor de care se bucura deja in relatia cu noi”, a declarat Murielle Lorilloux, CEO Vodafone Romania.

Pe segmentul de clienti persoane fizice, Vodafone Romania ofera servicii de voce si date mobile, precum si serviciul de streaming video si de muzica 4GTV+. Pe segmentul de persoane juridice, compania s-a remarcat de-a lungul timpului prin inovatie in ceea ce priveste pachetele convergente de servicii complete fix-mobil, care includ internet, IP VPN si servicii de voce, inca din anul 2000.

Cele doua companii vor continua sa concureze independent pe piata, fiecare dintre ele urmandu-si propriul plan de dezvoltare, in concordanta cu strategiile comerciale si de business autonome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *