Vodafone Romania anunta rezultatele financiare pentru trimestrul incheiat la 30 septembrie 2021

Vodafone Romania anunta principalii indicatori de performanta financiara pentru trimestrul incheiat la 30 septembrie 2021, potrivit rezultatelor raportate astazi de Vodafone Group Plc. Veniturile din servicii au fost de 196,6 milioane de euro si continua sa fie stabile pe evolutia trimestriala.

In comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut, veniturile din servicii au inregistrat o crestere cu 0,9%*. Iar la finalul lunii septembrie 2021, baza de clienti a Vodafone Romania a ajuns la 11,4 milioane.  

“Digitalizarea este acum mai mult ca oricand in mintea tuturor si intreaga lume se concentreaza pe identificarea si dezvoltarea de solutii care sa ne ajute pe toti sa ne continuam activitatea in parametrii normali in ciuda vremurilor tulburi prin care trecem cu totii. Iar noi, la Vodafone, am facut exact asta, ne-am concentrat pe nevoile specifice pe care clientii nostri si societatea le-au avut in acest timp si am decis sa facem un pas indraznet si sa ne schimbam modelul de business. Trecem acum printr-un proces de transformare, evoluand de la o companie de telecomunicatii la un furnizor de servicii digitale si de comunicatii electronice de noua generatie. Perioada pe care o traversam la nivel mondial a accelerat si mai mult adoptarea de noi tehnologii, iar pentru domeniile educatie si sanatate a fost esential sa primeasca suport.

Pentru a fi pregatiti pentru cererea continua de noi solutii care sa sustina aceste segmente, precum si altele relevante pentru clientii nostri, am decis sa ne marim echipa interna de IT, astfel ca pana la sfarsitul anului ne-am propus sa gasim 100 de experti in domeniu care sa ni se alature.

Mai mult, am investit pe tot parcursul anului in infrastructura noastra mobila si fixa ​​pentru a sustine traficul mare de date inregistrat de la debutul pandemiei si pentru a asigura conexiuni stabile pentru clientii nostri. Si suntem extrem de fericiti ca aceste investitii au rezultate vizibile: recent reteaua noastra 5G a fost desemnata cea mai fiabila retea de date din Romania si am primit certificarea pentru cea mai buna experienta de utilizare de internet fix de la auditorului independent german umlaut.

Pentru perioada urmatoare, ne dorim sa continuam cresterea portofoliului nostru de solutii IoT, e-health, smart agriculture sau e-education si investitiile in infrastructura pentru a sustine nevoile clientilor nostri”, a declarat Achilleas Kanaris, CEO Vodafone Romania.

Toate cifrele marcate cu asterisc* reprezinta crestere organica, cu performanta analizata pe o baza similara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *