Vodafone Romania creeaza primele holograme live la rezolutie 4K din lume

La un an de la premiera mondiala reprezentata de primul concert rock care a integrat, cu ajutorul 5G, o holograma live, Vodafone Romania trece la nivelul urmator si creeaza holograme live la rezolutie 4K tot cu ajutorul tehnologiei 5G.

In Luna Femeii, clientii vor avea oportunitatea de a darui mamelor un cadou special prin crearea, cu ajutorul retelei Vodafone Supernet 5G, a unei statui reprezentate de o holograma live la rezolutie 4K. In cadrul unui spatiu dedicat si cu ajutorul echipamentului special, mamele vor fi inregistrate si transformate in timp real, cu ajutorul 5G, in holograme live 4K ce vor surprinde reactiile si trairile acestora. Dupa generarea hologramelor 4K, mamele vor primi videoclipul cu intreaga experienta.

Evenimentele sunt completate in campanie de povestile reale ale mamelor pe care le descoperim intr-o serie de spoturi TV, documentare digitale, executii outdoor, radio, retail si social media.

Mai multe detalii sunt disponibile pe http://www.vodafone.ro/statuie-holograma.

Continuam sa inovam si sa utilizam tehnologii de ultima generatie pentru a imbunatati vietile oamenilor si pentru a sustine un viitor mai bine conectat. Toate mamele merita o statuie si noi facem acest lucru posibil intr-o maniera digitala. Suntem mandri sa realizam primele holograme live 4K din lume cu ajutorul retelei Supernet 5G pentru a celebra mamele”.

Catalin Buliga – CTO – Vodafone Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *