Vodafone Romania ofera Comedy Central HD abonatilor

Din luna august, clientii Vodafone se pot bucura de show-uri de comedie la cea mai buna calitate, deoarece Comedy Central HD este disponibil in grila digitala.

In fiecare zi, oamenii au oportunitatea de a descoperi programe de comedie de cea mai buna calitate, care ii vor face sa rada, de la momente de stand-up, la show-uri TV premiate la nivel international.

De exemplu, utilizatorii Vodafone sunt invitati sa se bucure de serialul „Friends” de luni pana vineri la 17:30. Serialul american este o productie foarte populara, avand peste 200 de nominalizari si 77 de premii castigate, printre care si un Glob de Aur. Totodata, de luni pana vineri, oamenii sunt invitati sa urmareasca „Fresh Prince from Bel-Air” de la ora 20. Imediat dupa, serialul animat „Rick & Morty” va fi difuzat de la ora 00:30. 

Comedy Central HD este disponibil in toate pachetele digitale, iar utilizatorii il pot gasi in grila digitala pe pozitia 154.

Comedy Central este televiziunea detinuta si operata de ViacomCBS, una dintre companiile lider de continut premium din lume. Brandurile Comedy sunt urmarite in mai mult de 150 de tari prin intermediul a 30 de canale TV operate local, ajungand in peste 300 de milioane de case. Comedy Central a devenit sinonim cu umorul pentru generatii intregi, la nivel local si global. Televiziunea difuzeaza seriale premiate, precum si productii locale unice: spectacole si seriale de stand-up comedy. Comedy Central difuzeaza seriale faimoase precum: South Park, Family Guy, The Big Bang Theory sau Modern Family.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *